Koja je poveznica izmedju ovih kanala i zasto mislis da je vlasnik isti i da je vlasnik tih kanala kupio onaj prije kanal?
Prije neke 2 sedmice, na Upwork-u je klijent tražio thumbnail dizajnera za kanal mrbroken001. Listajući njegov profil, pronašao sam ostale kanale.
U opisu posla stoji: We work in multiple different niches so we are able to tailor our needs to what you are best at.
Tako da se stvari poklapaju, ali naravno da nisam 100% siguran.
Meni recimo je cudno da je s toliko malo viewa imao tako veliku zaradu, moze se nac na flippi ista nisa na prodaju a zarada ni 10% cpm naspram ovog tako da mi je malo fishy…
kako veliku zaradu… covjek gore jos napisa da je niska
Jel ovo stvarno taj prodani kanal vrijedan 600 000$?
pa zaradio je toliko novca za godinu dana?
Meni samo nije jasno na koji način imaju monetizaciju, ako nisu njihovi videi? Postoji neko pravilo da se može koristiti tuđe, ako se montira u svoj video ili?
U US ovisi od drzave do drzave, npr u Californiji je javni zapis 45 dana nakon incidenta. https://epic.org/state-law-enforcement-body-camera-policies/
Ohio odnedavno naplacuje do 750$ Ohio Governor Signs Bill Allowing Police to Charge for Access to Body Cam Footage
Tak da sve ovisi, ali treba pripaziti odakle dolazi snimak. Sigurno se da toga naci i iz drugih saveznih drzava.
Sto ne bi, pogotovo kad posloze sve i malo dodaju story telling i tako to… E sad, da neko posle njih obradi istu temu (iskoristi iste snimke), pa da on eventualno ima problema sa reused content ako ne izedituje dovoljno