Kako maknuti datum u SERPU? pomognite

Preko google bloggera pokrećem www.7savjeta.com/. Htio bih početi pisati na njemu, ali imam problem. Google u rezultatima pretraživanja baca datum ispred opisa posta. Namjeravam pisati sadržaj koji vrijedi više godina, a ne neke vijesti. Tako da mi datum ispred opisa stranice ne treba, te će definitivno smanjiti broj posjeta. Uložio sam dosta vremena da sve ispadne kvalitetno i ne želim sad ovo zanemariti.

Isključio sam datume u postovima i na templatu. Ne znam više što da učinim. Imam drugi blog preko bloggera, te on nema tih problema. Tako da znam da se to nekako može riješiti.

Imate li kakvih ideja od kuda google preuzima datum postova i zašto? Kako riješiti ovaj problem? Čitao sam da čak može zaobići “display:none” u CSS-u, al ne znam dal je to istina. Ako želite vidjeti na što mislim, upišite u google sljedeće:
“postani bolji pisac” + 7savjeta

Također ne znam dal je ok što imam 2 SERP rezultata za isti post. Jednog mi preuzme sa naslovnice bloga, jer na njoj su skraćeni opisi postova, a drugog mi preuzme iz samog posta. Da li to narušava poziciju na googlu?

Zahvaljujem za svaku pomoć.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey