Kako najbrže/najjeftinije do DA/PA

Nisam naišao na sličnu temu, vaša iskustva i mišljenja kako najbrže/najjeftinije do DA/PA? Kojom metodom se koristiti, platiti - kome, koliko, komentari, šta najbolje funkcioniše po vama itd…

najbrže i najjeftinije ako ti je samo do DA/PA je redirekcijama doći.


eo ga moj sajt koji je star par dana



evo ga jedan koji je nagruvan do maksimuma, služi za prodaju guest postova na fiveru, bio prošle god 30ak dolara čini mi se. zato mu se posjeta i raspada.

Kada kažeš redirekcijama, misliš sa dropanih domena?

da. možeš i sam kupovat linkove sa jakih domena sa autoritetom i tako dizati autoritet. ali najbrže i najjeftinije, ako ti je bitan samo DA/PA je da radiš redirekcije sa isteklih domena. uglavnom, odmah da se ogradim da ne budem pogrešno tumačen, nisam rekao da je to najbolje za sajt, no da je najbrže i najjednostavnije da se dođe do dobrog da pa. još jedan info nagledao sam se sajtova sa jakim da i pa koji imaju baš malu posjetu

2 Likeova

Da li postoji omjer koliko redirect daje DA, recimo ako sajt sa kojeg redirectaš ima DA50, koliko će soka (DA) dobiti sajt na koji redirektaš?

evo kako je to bilo kod mog sajta jednog koga sam prodao nedavno. prvi je moj bivši sajt. drugo je domena koja je redirektovana. kad je redirektovana ova druga domena prvi sajt je imao samo par komentar linkova čini mi se.

Znači gotovo cijeli DA prebaci… Gdje ti kupuješ, tražiš dropane, na ed i dc ili?

imaš onaj tutorijal đe sam pisao kako ja to radim. u zadnje vrijeme koristim i expireddomains net tu sam našao na godaddy closeouts domenu koju koristim sad za niče čelendž.

1 Like