Budem tako. Kontaktirao sam i podršku tamo na ProArcade. 
Reci mi onda za ovaj drugi site gdje je Arcade Booster i kaže ovako prilikom instalacije;
dakle, ne mogu spojiti databazu. 
O tome je već bilo riječi ovdje u ovoj temi, ali mislim da nije onako ispravno.
Ja sam podesio config/db.config.php ovako:
Pa vjerojatno isto tako. Znaci ta imena idu ovako: ako se stranica zove mojadomena.com,ime baze ce biti mojadom_imebaze , korisnik ce biti mojadom_korisnik , a password koji stavis. Kad dodjem na komp cu pogledat, ali je ovako kako sam napisao,nije to neka mudrost.
Sad sam gledao svoj file, onako je kao sto sam i napisao gore, znaci nikakva mudrost, sve se upise i mora radit.
Vjerojatno, ali meni daje onu grešku. ![]()
Mrgoode, znam ja kako mi se zove databaza i koji mi je username, ali ne znam jesu li ovi ostaci koda napisani u redu, sve unutar filea db.config.php; (otvaram ga u Panelu) a ako je neko slovo krivo napisano eto ti greške.
Zašto misliš da moraš imati link na sajtu sa istim jezikom? Ja radim sajtove za puno europskih zemalja i linkam ih sa domaćih sajtova ili nekih drugih pa se probiju. Postaviš samo geolokaciju u wmt na tu zemlju. Recimo meni je najveća zarada iz Poljske, to mi je omiljena lokacija, 40 miljuna ljudi, solidan klik a nema previše konkurencije.
do danas
ahahahah
Ma ima prostora za sve ![]()
Polinkao sam sa par stranica na nasem jeziku i stavio sam geolokaciju u wmt, ali imam filling da jos nesto nedostaje, a neznam sta ![]()
Dali bi u samom sajtu, u html codu,… ubaciti neki kod koji bi pomogao googlu da bolje rangira sajt u toj zemlji…
npr. da kod pocinje ovako
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html lang="de"><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
mislim na ovaj cod : <html lang="de">
pa da ubacim meta neme:
<META NAME="LANGUAGE" CONTENT="DE">
Dali znate jos neki nacin kako pomoc googlu da bolje rangira vasu stranicu na stranom jeziku, mozda i neki dobar nacin reklamiranja?
PS. da vam ispišem ()ispricam sta mi se dogodilo… nije bas vezano uz ovu temu al eto… Bio sam na poslovnom putu u Saveznu Republiku Njemacku. Otvorim svoj laptop i krenem tipkati google.hr … nakom manje od sekunde otvori se google.hr i u njemu otipkam ime jedne nase web stranice koja mi je za tu kljucnu rijec uvijek izlazila na prvoj stranici ali ne i u Njemackoj…
Stranica koju sam trazio izasla je na 2 ili 3 stranici googla, a izmedju je bilo i nekoliko Njemackih stranica koje su imali slicnu rijec za pretragu… Kad sam dosao doma u HR opet je sve bilo kao prije… hm…
Zakljucak?
google.hr preko njemackog provajdera drugacije pretrazuje ![]()
To ti je isto kao kad postaviš u wmt geo lokaciju, al ostavi, neće štetiti.
Bugi, jel imas neke stranice gdje ima solidnih igara, a da nude embed kod?
Isto tako, koliko igrica dnevno dodajes po sajtu u početku, i nakon koliko od početka rada kreneš linkati tu novu stranicu s drugih stranica?
Hvala unaprijed
A sta ce ti embed kod ? To se koristi samo u posebnim slucajevima kad je igra domain locked, na primjer.
Kako se snalazite za prijevode npr. vidim da se spominje Poljski? bubnete u google translate?
Sutra upisujem tečaj Poljskog.

po meni ništa se ne dobije namjestanjem da se cilja odredjena drzava u webmaster toolsu. jer gugl lako prepoznaje na kojem je jeziku stranica i za koje govorno područje je namjenjena. ima podesene i nepodesene stranice uwmt nikakve razlike nema bar kod mene. što se tiče reklame na fr trzistu ili za bilo koje drugo trziste tj. drzavu, po meni najbolje je uzet domenu te drzave ili imat linkove sa domena te drzave. ko nema vazda moze napravit blogger blog na fr jeziku i dobice link sa blogspot.fr mada ja u zadnje ne dajem paznje linkovima skoro ni malo.
…igrice su kao i adult stranice u prvom planu im nije tekst pa i ako je bezveze napisan narodu neće smetat, gugl će vrednovat taj tekst, a kad puno radite sa jednim jezikom uđete u fazon i naučite masu termina, masu rečenica i kako se prave konstrukcije sintagme u tom jeziku tako da vremenom se nauči dosta nepoznatog jezika, ne kako se čita al da kako se piše
malo se pogledaju sajtovi iz te drzave malo nazivi postova pa kad krene posjeta kakve se fraze slazu. pa onda dođe doba kad ispravljate gugl translejt znate kako se pravi mnozina na poljskom i tako gomilu gluposti koje mozak povezuje. ko banderas u trinestom ratniku slušajući nauči jezik, malo iskarikirano u filmu al nešta slično se desi i u vašem mozgu.
Napravio sam jednu stranicu na engleskom za sportske igrice. Molio bih ako ima netko da želi razmijeniti ili prodati linkove da mi se javi u inbox da se dogovorimo. Hvala! 
Banderas u Trinaestom ratniku - HAHAHA! Vidi se da se gledao OBN! 
Odeš na bilo koji sajt sa igricama i skineš igrice, nikakav embed kod. Dodaš koliko hoćeš, ja barem 20ak.
Pa baš zato valja namjestiti tu opciju geo lokacije.
Prema mom iskustvu, geo lokacija je skroz nebitna. Imam stranicu koja na US google kotira jako visoko a nigdje nije podesavana nikakva geo lokacija. Jednako tako, na HR googleu sa nasim stranicama sa igrama sam vrlo visoko, kao i na google.ba, na primjer.