Kako napraviti dobar video portal?

Imam na umu napraviti neki video portal koji će biti jako jednostavan, u srednjem dijelu stranice će se nalaziti nekoliko videa, a sa strane će biti Lajk i Tweet. Video bi se vukao sa jubita. Vidio sam negdje takav sajt samo sam zaboravio gdje, ako može netko odgovoriti jeli vidio ovako nešto ili zna koja je to skripta postajte :stuck_out_tongue:
[attachment=1]Untitled.jpg[/attachment]

Pa koji će ti k…ac skripta za to, to što ti trebaš se napravi za 14,5 minuta, 20 ako se zajebavaš.

Imas na ovom linku slicnu temu za wp

Tu mozes viditi demo

evo uzmimo da je tebi satnica 200kn i napraviš za 15min i uzmeš 50 kuna :slight_smile:

creatifcode, da ja znam kodirati napravio bi ja i puno više, ali kad neznam hbga onda :slight_smile:

@ dabars

zahvaljujem :slight_smile: (uštedio si mi 50kn :p)

videoportal.hr
Ovo je bio dobar concept a i jednostavan.
Jedini problem je bilo napraviti administracijsko sučelje koje može slikati video, pa je cijelo admin sučelje moralo biti u desktop tehnologiji.
Danas sa html 5 dalo bi se sve riješiti online.

Na prvi pogled ideja izgleda glupo, kakve šanse bi imao videoportal u kojem sadržaj ne kreiraju korisnici već urednici, no mislim da ideja je i više nego zaživjela i u vrijeme ukidanja stranice falilo im je još koji par tisuća posjetitelja i prešišali bi onaj portal iza kojeg je stajao jutarnji (isto je jutarnji bio odustao od toga).

evo uzmimo da je meni satnica 200kn i ja ga napravim za 15 minuta i uzmem 500kuna. Znanje se plaća, a ovo nije znanje nego ne znanje, a to je još skuplje pa si ti misli. :wink:

hmmmm, po ovome ti dođeš kod automehaničara i nakon što obavi svoj posao kaže 500kn iako je njegov radni sat 75kn a radio je 2h i kaže tko ti kriv što ne znaš sam popraviti?

Napravio si krivu usporedbu.
Ispravna bi bila:
Imaš pravog automehaničara i imaš mene kojeg glumim automehaničara i onda ja pitam na automajstori.net forumu, ko zna di ima za nabaviti novi motor za Alfu 145, jer ja bih htio promijeniti svječice, a ne znam, pa mi je lakše zamijeniti motor. I onda se javiš ti i kažeš ša jbt. to ti je 15 minuta posla, i onda se javi gorcc i kaže uzmimo a tvoj sat košta 200 kuna i 15 minuta je 50 kn, napravi to i zaradi 50 kn, a ti mu na to odgovoriš … itd. itd.

I onda na kraju dođe svizac i zamota čokoladu.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja