Kako obrisati ovo da se ne pojavljuje

Dakle, kako obrisati ovo da se ne pojavljuje jer nemam potrebu za tim. Riječ je o datumu ispod naslova i onom “Nekategorizirano”… Donji menu sam pretvorio u stranice i nemam potrebe za tim… Hvala.

U single-post.php funkcije za date i category izbrisi…

1 Like

Nemam single-post.php ali ima post.php … Nisam siguran koji dio izbrisati da nešto ne sjeb**… :slight_smile: Ako je to to file…

<?php global $theme; ?>
<div <?php post_class('post clearfix'); ?> id="post-<?php the_ID(); ?>">

    <?php
        if(has_post_thumbnail())  {
            ?><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(
                array($theme->get_option('featured_image_width'), $theme->get_option('featured_image_height')),
                array("class" => $theme->get_option('featured_image_position') . " featured_image")
            ); ?></a><?php  
        }
    ?>
    
    <h2 class="title"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php printf( esc_attr__( 'Permalink to %s', 'themater' ), the_title_attribute( 'echo=0' ) ); ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></h2>
    
    <div class="postmeta-primary">

        <span class="meta_date"><?php echo get_the_date(); ?></span>
       &nbsp;  <span class="meta_categories"><?php the_category(', '); ?></span>

    </div>
    
    <div class="entry clearfix">
        
        <?php
            the_content('');
        ?>

    </div>
    
    <?php if($theme->display('read_more')) { ?>
    <div class="readmore">
        <a href="<?php the_permalink(); ?>#more-<?php the_ID(); ?>" title="<?php printf( esc_attr__( 'Permalink to %s', 'themater' ), the_title_attribute( 'echo=0' ) ); ?>" rel="bookmark"><?php $theme->option('read_more'); ?></a>
    </div>
    <?php } ?>
    
</div><!-- Post ID <?php the_ID(); ?> -->

ovaj dio ja mislim. i ako sjebes vazda mozes preko cpanela (file manager) popravit, ja sam sam sjebavao više puta. čačkaš dok ne ubodeš :slight_smile:

1 Like

Ha, ha, ha… Baš gledam, da nije ovaj dio?

    <span class="meta_date"><?php echo get_the_date(); ?></span>
   &nbsp;  <span class="meta_categories"><?php the_category(', '); ?></span>

</div>

Da

1 Like

Ne div brisati

Samo to gore sto ti je anja1 rekao

1 Like

Hvala… Jbg, kad u svakoj temi stoji na drugom mjestu pa izgubim vrijeme kopajući gdje se šta nalazi…
Anyway, thnx to all… :smile:

Obrisao, podigao i sve ok… Thnx još jednom svima… :smile:

Pazi u kojoj je temi, da imaš child temu, jer prvi updejt vrlo vjerovatno prebrisati će tu izmjenu.

Stavi child temi, ili makni dotični sa nekim CSSom. (makar to nije pravo riješenje, ili zabilježi gdje je i što micano).


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey