Kako otkriti sa kojeg hostinga je stranica?

bčlfmdmbfdmbffdkčbkfdknbpdfn

u Windowsima Start, Run, CMD, utipkaj: tracert nekihost.com
Ponekad se da naslutiti iz par zadnjih redaka gdje je hostano, kao hetzner za ovaj site, ili na nekom whois-u potražiš tko je vlasnik IP-a servera.

Naišao sam na ovo Level 3 Communications | The Reliable Partner of Choice međutim nema cjenika, kao da davaju usluge samo velikim tvrtkama. Jeli netko zna gdje se može kupiti hosting u panami tako da “jednu osobu” ne ganjaju zbog nulled verzije foruma?

Offshore VPS Offshore Virtual Private Server Cloud VPS Shinjiru Linux Windows VPS Servers Asia VPS Malaysia VPS Singapore VPS Japan Virtuozzo Plesk Cpanel

Sto se tice hostinga u Panami cuo sam sve najbolje za Offshore Hosting Anonymous Hosting Panama Hosting imaju live podrsku 24 sata, par puta sam pricao sa njima i dozvoljavaju sve vrste sadrzaja jedino zavisi jel moze na shared ili moras neki jaci host da uzmes.

Ja licno planiram da pocnem sledeci sajt kod njih za nekih mesec dana, jos jednom da naglasim live podrska putem chata sto je po meni jedan ogroman plus…

Flagfox je interesantan addon za Firefox; za svaki site pokazuje zastavu države gdje je server, a kad klikneš imaš apsolutno sve podatke, od IP-a do slike zgrade gdje je server. :slight_smile:
Preporuka.

Imas web lokaciju na Web Site Hosting Search Tool, Reviews & More at WhoIsHostingThis.com i oni ce ti reci sve

hvala tohony, ostali to vam je uzas. Guglao sam i vidim da se ljudi zale na krade, los support itd. Ja sam naisao na neki kineski, neznam kakav je, nasao sam ga jer pratim jednu kinesku stranicu koja je jako aktivna i bavi se ilegalnim radnjama i nikad nije bila zatvorena, nazalost uplata im ide samo na racun banke koliko sam vidio.

Kako otkriti sa kojeg hostinga je stranica?

who.is


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact