Kako poceti ispocetka?

Dobio sam ban na Adsense, poslao sam i prituzbu, al supci su je naravno odbili…
Ja se ne smatram krivim, al izgleda da nema tu pravde…
Jel postoji neki drugi nacin zapocet ispocetka, naravno prije svega promijeniti domenu…
Pitanje je sad sto se tice osobnih podataka, znaci moje ime je prekrizeno (tj. banano), ostaje mi na izboru stari,stara,sestra,baka…, jel mogu na nekog od njih prijavit?

Moze se, ali koliko znam i adresa stanovanja mora biti razlicita

Nemora, moze i sa istom samo se reg na drugo ime i prezime. Najbolje na nekoga ko se ne preziva kao ti na nekoga od rodbine :slight_smile:

[quote=“Edge330”]Dobio sam ban na Adsense, poslao sam i prituzbu, al supci su je naravno odbili…
Ja se ne smatram krivim, al izgleda da nema tu pravde…
[/quote]

ako nisi kriv jos postoji mogucnost da ti stigne mail “Account Reinstated” i nakon odbijene žalbe
ja sam cekao na taj mail 2 tjedna

u zadnje vrijeme često pročitam kako je google banao korisnika,
a navedeni korisnik nije varao… to mi jednostavno neide u glavu, zar je moguće
da google bez razloga bana korisnika i tako stime zatvori račun…
jedni me uvjeravaju da je to moguće dok drugi vele da nema šanse da su sigurno varali na neke od načina… vaše mišljenje ?

Vjerujem da sve piše u uvjetima korištenja, i siguran sam da unutra pojednostavljenim riječnikom piše da Google može napraviti što god želi sa svojom besplatnom uslugom koju ti nudi, bez pretjeranih argumenata.

[quote=“chief_wolfinjo”]u zadnje vrijeme često pročitam kako je google banao korisnika,
a navedeni korisnik nije varao… to mi jednostavno neide u glavu, zar je moguće
da google bez razloga bana korisnika i tako stime zatvori račun…
jedni me uvjeravaju da je to moguće dok drugi vele da nema šanse da su sigurno varali na neke od načina… vaše mišljenje ?[/quote]

Ako imaš loše stranice tipa jedna slika i 3 oglasa dobit ćeš ban, google traži kvalitetu, i taj se standard kroz godine sve više povećava, više neprolaze funny i arcade stranice - google ih nevoli.

Riba, znači kad se google sprdne i tako i mene smrdne ili ?? :kalashnik

MeeGo, fala Bogu nemam arcade stranice i sl… orjentirao sam se na nekaj drugo.
hehe…

Ali zaista nije fer ako te google bana bez razloga.

Hoću reći da što god Google napravio nemaš se kome žaliti, to je nažalost tako.

@Edge, ako ti se da iznesi svoj slucaj ovdje, koliko objektivno mozes pa da vidimo mi ostali.

Riba slazem se, meni google sve vise lici na “boga” sa time sto za njega znas da postoji ali do njega ne mozes nikako, ne slusas sto govoris i mozes se samo moliti.

Takodjer njegovi TOS kako god ih gledas uvijek su skloni tumacenju ovisno o pojedinacnom slucaju, takodjer sam jasno vidio krsenje TOSa na vecim sitovima i to vise puta ali nece sigurno dobit BAN kao Edge jer se radi o stotinama tisuca kuna pa bi samim time i oni gubili dosta para pa ih ili pustaju ili nekako to izglade, ne znam kako so to tocno rijesili ali oglasi se i dalje vrte na tim sitovima. Uglavnom smijesno bi bilo misliti da ima pravde u tim stvarima i da se “pravda” ili u ovom slucaju TOS trenira na malima.

E sada koliko je krsenje TOSa privlacno, po meni jako puno. Jednom sam probao to, napravio google oglase koji su imali klikove samo radi brzopletosti korisnika. Sto se dogodilo, na siteu od 3-4 k UV dnevno sam imao 70€ zarade i to u jednom danu i to u HRV prije godinu dana. Drzao sam to sam par dana jer kada sam razmislio bilo mi je jasno da cu dobit ban i da necu zaradit 2000€ samo tako. Srecom ggle me nije banao, vjerovatno jer sam brzo maknuo.

Posto nista ne radim sad sa stranicom u zadnjih 2 mj. tj od bana, svakodnevno imam oko 100 posjetitelja, sto za mene nije lose, razmisljo sam stavit redict (sa ove sadasnje stranice) na novu stranicu (zakupio bi neku novu domenu), jel bi tada google posumnjao??

Iako znam zasto sam otprilike dobio ban, ne osjecam se krivim, posto su to bili sami poceci nisam imao puno love, mozda kojih 40-50€,pa razlog bana sigurno nije uvecana zarada. Uglavnom sam 2 puta fejko klik tj. moj stari je, na nacin da se u firmi prespojio na server u Splitu, te kliknuo jednom, a tjedan kasnije na server u Pozegi, te takodjer napravio 1 klik. To je radio preko Remote Destopa, tak da IP nema veze sa onim IP-om u Zagrebu.
Drugo sta sam primjetio su abnormalni klikovi, 100 komada u 1 minuti, naravno nemam veze s tim, a nisam nista prijavio, mozda je to uzrok bana, probat cu jos jednom poslat zalbu, malo cu slozenije napisat, pa kud puklo da puklo…

[quote=“Edge330”]Posto nista ne radim sad sa stranicom u zadnjih 2 mj. tj od bana, svakodnevno imam oko 100 posjetitelja, sto za mene nije lose, razmisljo sam stavit redict (sa ove sadasnje stranice) na novu stranicu (zakupio bi neku novu domenu), jel bi tada google posumnjao??

Iako znam zasto sam otprilike dobio ban, ne osjecam se krivim, posto su to bili sami poceci nisam imao puno love, mozda kojih 40-50€,pa razlog bana sigurno nije uvecana zarada. Uglavnom sam 2 puta fejko klik tj. moj stari je, na nacin da se u firmi prespojio na server u Splitu, te kliknuo jednom, a tjedan kasnije na server u Pozegi, te takodjer napravio 1 klik. To je radio preko Remote Destopa, tak da IP nema veze sa onim IP-om u Zagrebu.
Drugo sta sam primjetio su abnormalni klikovi, 100 komada u 1 minuti, naravno nemam veze s tim, a nisam nista prijavio, mozda je to uzrok bana, probat cu jos jednom poslat zalbu, malo cu slozenije napisat, pa kud puklo da puklo…[/quote]

Nevjerujem da ćeš išta postić.
To ti je tako kad misliš varat.

[quote=“mojzicer”]Nevjerujem da ćeš išta postić.
To ti je tako kad misliš varat.[/quote]

Tenks. :bush:

I zaboravio sam napomenut da su ti klikovi (ove koje je stari napravio) bili 2-3 tjedna prije bana.

Meni su prije mjesec dana banali Adwords račun bez valjanog razloga. Slao mailove, čuo se s googlecima iz Zgb, kumio, molio ali bez ikakvog objašnjenja ostao. Fala Bogu da mi adsense račun nije vezan za taj jer bi inače i to spušio. Pa ti vidi:(

Ma to su mutikaše prve vrste. Meni su svojevremeno zatvorili račun bez razloga. Sad čekan da mi zatvoru gmail jer priman previše pošte. Ja nemogu utjecati na količinu dolazne pošte ni na količinu klikova na reklame. Ali oni umisti pravog krivca okrivu vlasnika računa. Ni krivog ni dužnog. A svojevremeno sam čitao na netu slučaj bananiranja adsense računa zbog klikova sestre vlasnika računa!! Ko da čovik može biti kriv za sestrine postupke!!


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja