Mene zanima nesto sto sigurno sve zanima,kako mogu ja biti druga ruka do google a ne treca, npr. da bi svoj site dodao na lupon ili native media oni ce uzeti svoj procenat na zaradu pa cu ja umjesto 10 eura dnevno dobiti 6 eura,ima li neki site pored ova 2 koji ne uzima veliku proviziju ili koji ti daje admanager pristup? Ili jednostavno, kako postati google partner da ja budem vlasnik lupona ili nativ medije tj. moje platforme i da vam ja dam cpm da zaradjujete najvise od svih ovih koji nas uzimaju gore nego banke?
nativ media nije partner googlea … nativ media je native advertising mreža … a lupon je mreža koja radi sa google ad exchange platformom … a da bi ti kao mreža radio sa google adx platformom moraš imati firmu i ispuniti određene uslove
NativeMedia daje 80% ako ti valja sajt
a je li lupon iz BiH ili neke druge drzave a u BiH imaju samo poslovnicu? znas li jos neku mrezu sto ima adx exchange platformu?
iz bih je, ali rade haman po cijelom svijetu … baš je prednost što imamo domaću mrežu koja je adx partner, pa možeš njih direktno kontaktirati
volio bih direktno dobiti pozivnicu od Googla, ovi uzimaju provizije od 10 eura sebi najmanje 4 uzmu.kako bi se mogla dobiti pozivnica od googla,ima li negdje da se aplicira,nije to to kad ti neko diktira zaradom koja je sigurno puno veca a na kraju dobijes koliko ti oni odrede
ti baš ne čitaš, gore sam link stavio
Da li znas koji su uslovi za lupon?