Kako postati provjereni PayPal korisnik

Koliko ja znam (iz osobnog iskustva), dovoljna ti je jedna takva transakcija. Tj. nakon prve uplate moraš čekati cca 30 dana, a nakon toga sve ide normalno.

Ispravi me ako griješim? :slight_smile:

Ako ti netko posalje novac npr 20 dolara i ti prihvatis. Onda ti novac ide u pending balance. E ako ti onaj tko je poslao novac u toj transakciji klikne potvrdu. Tj potvrdi da je dobio to što je platio. Novac ti odmah ide u Avabile balance i ne moras cekat 30 dana.

Znaci poslije svake transakcije imas potvrdu. Npr ja kada posaljem mrcini 20 dolara. I on prihvati. Njemu ide taj novac, ali mu bude u pendingu 30 dana. E ja onda mogu kliknit u toj transakciji na potvrdu transakcije. I onda novac njemu ide direktno u avvile balanse i transakcija je skroz zavrsena.

Ja pročitah da je ovo samo za prodaju i to samo preko ebay-a.

Nije meni su placali ovdje s foruma par ljudi preko paypala i novac mi ne ide u available sve dok ne potvrde plaćanje u transakciji.

Da, nisam baš upućen u funkcioniranje Paypala što se tiče primanja uplate.

Član nedimx2 mi je poslao nešto slično što Bouli priča na pm. Kod njega je jedina razlika što je rekao da kada mi onaj tko uplaćuje potvrdi uplatu, da je mogu povuć na račun u Hr čim prođe tekući mjesec u kojem je bila transakcija (+potvrda). Dakle, ne odma isti tren nakon što potvrdi, nego nakon što prođe mjesec.

Ne znam više ni sam. Vi pričate iz iskustva, pa valjda znate što pričate. Bez obzira, neka ova akcija ‘transfer bez mog postotka’ ostane aktivna dok ne isprobam par transakcija da vidim šta će mi bit s računom.

Ja sam primio uplatu prvi puta prije koji mjesec. Doduše, nisam znao za ovaj slucaj da kupac može potvrditi već sam čekao 30-al dana. Na kraju sam i zaboravio na to pa mi je bilo prebačeno automatski početkom sljedećeg mjeseca. Ali mislim da je prošlo 30 dana.

Uglavnom, ono što sam htio reći - radilo se o jednoj uplati.

Cuj kada ti kupac potvrdi transakciju. Novac odmah lijeze na paypal. Ti ga mozes odmah prebaciti na tekuci i onda ti uzme 5 dolara provizije. Ili mozes cekati kraj mjeseca da ti besplatno prebaci. Znaci novac ti stoji 30 dana ako ti kupac ne potvrdi. Sve ono sto je u pending balance ne mozes prebacit na tekuci dok ne bude avalible. Jer ako ti kupac ne potvrdi transakciju novac ce stojati i nakon 30 dana ce se automatski sam potvrditi i onda preci u avabile. Da bi to izbjegli zamolite kupca da nakon sto vi prihvatite da i on odmah potvrdi transakciju kako bi mogli odmah povlaciti novac.

U pravu je Bouli za ovo, ja sam tako sad prebacio 285 eura, kliknuo confirm i odmah mu je stiglo

Samo da updateam… Odradio sam jedan transfer, i čim mi je uplatitelj ‘confirmao’ uplatu, onda je bila prebačena s pending balance u available. Tako da je Bouli apsolutno u pravu što se toga tiče.

Svi koji me odlučite kontaktirat, shvatite da je kod transfera dosta troškova: withdraw $5, plus trošak transakcije s vašeg na moj PP (ovisno kako okarakterizirate transakciju), pa trošak moje banke za svaku uplatu iz inozemstva (fiksno) 1,30$. Ako još šaljem na MB, tu su dodatni troškovi, tako da morate znat da kod uplata od ~10$ troškovi su još tolki (nekad i veći) i to nije baš isplativo. Ništa ja ne izmišljam, to su činjenice.

Tako da mislim da od sada više neću radit manje transakcije, osim uslugu nekom ‘respektabilnom’ članu foruma. A za veće se za detalje dogovaramo private.

PS Dakle, ako neko oće prodat sajt vani, domenu ili što god već za veće novce, a nema kako primit uplatu, ja to mogu odradit s nekom manjom provizijom (čito da se ne zajebavam za džabe), al shvatite da troškovi transakcija nisu jeftini i da ja ne mislim radit sa minusom. :tribina:

Pitanje;
kada si podizao sa paypala, da li si morao podizati u $ ili je moglo u €?

Još nisam dizao novac, čekam da prođe mjesec jer navodno kad završi mjesec novac se automatski ‘povlači’ na račun u HR bez da uzimaju proviziju od $5.

Trenutno mi je novac u $, ali neću ga mjenjat, čekat ću da se prebaci, vjerujem da neće biti nikakvih problema.

[quote=“mrcina”]Još nisam dizao novac, čekam da prođe mjesec jer navodno kad završi mjesec novac se automatski ‘povlači’ na račun u HR bez da uzimaju proviziju od $5.

Trenutno mi je novac u $, ali neću ga mjenjat, čekat ću da se prebaci, vjerujem da neće biti nikakvih problema.[/quote]

Novac ti bude prebacen poslije prvog u mjesecu. Nekad treba dan dva a nekad ti prebace odmah prvog u mjesecu. Sve zavisi.

Nema provizije. Jedino ako vuces novac s paypala tijekom mjeseca onda ti uzima proviziju od 5 dolara ja mislim i treba jedno 4-5 dana da skine na racun (iz iskustva govorim)

Tako sam i mislio, a s obzirom da si i prošli put imao pravo, ne vidim zašto i ovaj put ne bi imao pravo. Hvala na pomoći :slight_smile: rep+


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja