Kako postati Youtube Partnership Network?

Kako sam dobio u zadnjih nekoliko godina barem 20 ponuda na email od kojekakvih stranih partnership networka da sa njima potpišem ugovor i poprilično ostao iznenađen da su baš svi scam/fraud, osim izuzetaka ako je neki gejming u pitanju, pa oni odrađuju copyright i dijele sa kanalom zaradu. Ineteresira me kako postati Youtube Partnership Network? Moja ideja je krajnje poštena jer bi zaista reklamirao te kanale putem društvenih mreža i bio od pomoći te svakako pogurao kanale koji bi potpisali sa mnom ugovor. Svaki video koji objave bi kroz svoje načine reklamirao, kako bi ti kanali imali od mene koristi.
Znači mene zanima, ako nisam bio dovoljno jasan, kako se kvalificirati/registrirati na youtube-u kao partnership network? Znači da ja postanem Partneship Network koji bi na neki svoj način pronalazio kanale koji bi željeli potpisati sa mnom ugovor. Hvala unaprijed na odgovoru ako netko zna

Moras imati hiljade kvalitetnih originalnih video snimaka skoro pa kao neka televizija ili da imas na hiljade svojih pesama ili muzike da bi to postao tj da bi mogao aplicirati za to.
To dobija najcesce onaj ko ima muzicki ili filmski studio sa hiljade snimljenog materijala.
To je sada nemoguce,pre je moglo lakse pa zato i ima mnogo prevarantskih mreza,jer je pre dobijao svako ko ima hiljadu video snimaka i nekoliko hiljada subsa…

1 Like

Da, svakako to nije posao za male igrače ni u kom smislu. :blush: S druge strane, znam da si ti @Semolina jak i uspješan Youtuber, :+1: mislim da nije potrebno da se opterećujuš time, slijedi svoj put. :o:

1 Like

Pozdrav, pišem diplomski na temu utjecaja i popularnosti influencera u Hrvatskoj pa bih vas molila, kome nije teško, da ispuni ovu anketu :slight_smile: Hvala unaprijed!