Kako povezati Amazon i Payoneer?

Slijedio sam uputstva sa jedne druge teme sa ovog foruma, odabrao Direct Deposit i unio podatke sa Payoneer US Payment Service (ime banke i ostalo), ali nakon sto sve snimim i nakon sto pise da je sve u redu, dobivam poruku Direct Deposit is not available for international associates. Da li je ovo samo meni ili je isplata sa Amazona moguca jedino preko čeka ?

Itko ?

Ja sam isto imao probleme. Najbolje ti je kontaktirati ih na chat, ove u payoneer I reci koji je problem.

Ma poslao sam im mail, kaze da je chat preopterecen, pa sam poslao mail, ali u odredjivanju topica za mail nema nista slicno, ko zna oce li me sad ovi sa payoneera skuzit. Googlao sam za rjesenje, ali izgleda da je ovo nesto novo, jer su svi to izveli bez problema osim mene. Meni ostanu svi brojevi upisani(ime banke, routing number itd.) i sve je ok, ali ipak pise ovo

Ma znam da je taj payoneer zmotan. ja sma morao otvarat drugi racun s drugim emailom. I visio sam tjedan dana po njihovim chatevima. Moras uhvatiti agenta na chatu.

Ja sam isto imala poteskoce sa tim al nakraju sam uspjela osposobit da mi ide uplata na Payoneer. Ali kod mene je bio problem da nisam imala od Payoneera sve one podatke koje traze na Amazonu za uplatu pa sam se trebala registrirat na nesto od Payoneera da dobijem te podatke. Pretpostavljam da to kod tebe nije problem.

Da ne otvaram novu temu šta kucam u ova sva polja na Amazonu kod povezivanja Payoneer i Amazona

Zna li ko? @drmrgood @Monika.B

Evo nađoh za sva polja šta se upisuje u ovom videu

3 Likes