Kako prebacit pretrazivanja na novu domenu

Pozdrav, uzeo sam novu domenu koja ima razliku samo znak “-” u domeni. Kako se napravi da sva pretrazivanja od korisnika se prebacuju na novu domenu? Hosting je ostao isti.
Hvala.

[quote=“wot”]Pozdrav, uzeo sam novu domenu koja ima razliku samo znak “-” u domeni. Kako se napravi da sva pretrazivanja od korisnika se prebacuju na novu domenu? Hosting je ostao isti.
Hvala.[/quote]
Samo određen dio stranice ili cijelu stranicu? Ako je cijelu stranica onda ovako, u direktorij di je stara napravi .htaccess file s ovim:
redirect 301 /(.*) http://www.prodajanakitawot.com/$1

A možes i ovo, isto je:
RewriteEngine on
RewriteRule ^(.*)$ http://www.prodajanakitawot.com/$1 [L,R=301]

Sada sam bio na tvom url /prodajanakitawot.com/, nije me redirectovao na novi domen. Tj index strana nije, sve druge jesu. Tako si hteo?

Imena url-a su ti loša primer: “/lan269i263i.html” . Title tag predugačak, vrv loše odabran.

prodajanakita-wot.com treba preusmjeravat na prodajanakitawot.com. Url los primjer je zato jer automatski napravljen taj url i ne mogu ga mijenjat. Site je napravljen na weebly-u i oni su stavili za ovo 301 redirect 301 Redirects - Support Articles ali mi to ne pomaze jer koliko vidim to samo podstranice redirecta.

Pa odgovorio sam ti napraviš file koji se zove .htacces i ubaciš u bilo kojem teksualnom editoru onaj kod koji sam ti poslao. Uplodaš FTP-om di ti je stara domena i sve će raditi, ne moraš jednu po jednu stranicu preusmjeravati. Taj kod će sve stare linkove voditi na nove, automatski.

Na weebly-u nema te opcije, ono sta mogu upload su slike i to je to…mogu pristupit html-u i css-u a hosting mi je isti samo sam tamo promijenio domenu…

Mislim da bi ti najbolje onda bilo probati ovdje: Submit a Request for Assistance
Weebly nisam nikad koristio, tako da nebi znao točnije… Zato je uvijek bolje biti neovisan o nekome…

[quote=“wot”]Pozdrav, uzeo sam novu domenu koja ima razliku samo znak “-” u domeni. Kako se napravi da sva pretrazivanja od korisnika se prebacuju na novu domenu? Hosting je ostao isti.
Hvala.[/quote]

zajeb’o si gugl opako :doki:

u kojem smislu?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja