Kako prodati stranicu ili iznajmiti oglasni prostor

Pozdrav,

imam jednu hrvatsku nicha stranicu koja je bila u planu da se iznajmi jednom poznaniku. Prvo je pristao na ideju, ali nakon kaj sam poboljšao stranicu, povećao promet, njemu se ta suradnja nije više sviđala niti za đabe zbog nekih njegovih razloga u koje se ja nisam htio petljati. Uglavnom kako sam sada uložio već truda u to htio bi to unovčiti. Naravno nemam nikakvu firmu niti išta, da bi pravni put mogao zadovoljiti. Trenutno ima 10 firmi koji se za to oglašavaju na adwordsu, a ja sam za tu riječ trenutno treći i kroz neko vrijeme ću doči i na 1. mjesto. Tako da su mi to sve potencijalne firme za suradnju, ali kako im pristupiti na legalan način? Također dali prodati stranicu ili najmiti prostor ili uzimati proviziju po broju prodaja? Dodatno je da će posjeta samo rasti kroz godinu ili dvije mogao bi se povećati volumen potražnje za tu riječ sigurno do 5 puta. Zanimaju me savjeti što i kako, jednostavno možda i meni padne neka ideja kada čujem par različitih mišljenja.

Zaboravih napisati, odbacite mogućnosti adsense i slične opcije, jer tu neću zaraditi za server, dok bi preko neke firme mogao zaraditi puno više. Uzmimo u obzir da bi ona imal minimalno 10 000 kuna mjesečno profita sada, a da ne pričam za mjesec ili dva ili za godinu ili dvije. Jer taj proizvod jedan najeftiniji da prodaju oni zarade min 1000 kuna čistog profita, da ne pričam o skupljim proizvodima.

Zašto ne pokušati pokrenuti vlastitu proizvodnju / prodaju tog proizvoda?

Predložio mi već jedan kolega, ali trebam zaposliti jednu osobu, otvoriti firmu, ured. Dosta troškova i to mi sve ide kao drugi prihod i praktički ja ne zaradim ništa.

U principu to ti je ko da ja nekom fats food omogućim da radi tipa gyros, a oni su do sada imali kebab i gyros, ali mjesečno su prodali 3 gyrosa, a ja bi im sa stranicom povećao na 15 gyrosa, njima bi to u principu bio dodatni profit, dok bi ja imao firmu koja se zasniva samo na 15 mojih gyrosa. nadam se da će me većina razumjeti što sam htio reči. Sada nek ti na svakom gyrosu zaradiš 15 000 kuna, dok toj jednoj osobi daš plaču od 8 000 kuna, platiš ured investiraš u opremu, meni neće ostati 1 000 kuna, i od toga ću dobiti 500 kuna, a puno zajebancija oko toga.