Kako promijeniti velicinu .swf filea?

Kako promijeniti dimenzije (300*350) swf filea? Imam action scripte, swf file i fla file. Probao u Macromedia Flashu, ali ne ide, sve je zasivljeno. Pomozite flash pocetniku !

a možeš i u html, gdje treba promjeniti veličiti. Možda ti mjenjaš veličinu u swf a u html ju vraćaš na staro

Ma nema tu htmla, file imam na kompu, to mi dao kolega da mu sredim, a ja nemam pojma di da pocnem. Imam swf file, fla file, as .xml file, backgorund i logo. I sad to treba promijeniti sa 300250 na 38880

onda ti treba neki alat kojim možeš otvoriti fla file i izmjeniti dimenzije

Skini neki free program za editovanje swf-ova

Swf je “kompajlirani” flash fajl, needitabilni, kao .pdf npr, ti moras otvoriti .fla, promjeniti dimenzije i ponovo ga sejvat u swf. Izradom swfa gube se mnoge deisgn-time informacije. Iako, mooozda u nekom opskurnom kutku interneta postoji programcic koje izmjeni par bajtova u swf-u, ali ja to jos nisam vidio!

Ma odustajem. Nek se bakce sam ili nek si nadje file drukcijih dimenzija. Zbilja nemam pojma o ovom. Otvorio sam ja .fla u Adobe Flashu, ali mi se cini da bi morao mijenjati dimenziju svakog frejma, a to mi se zbilja ne da.

Da postoji evo tu je i jedan moj koji prikazuje informacije, trebalo bi samo staviti da promjeniti te podatke.
Inaće to je otvorena specifikacija i nebi trebalo biti malo većim maherima bez problema raditi čuda ali očito nema prevelike komercijalne primjene jer još nisam naletio niti jedan open source server side flash kompajler, ili previše troši ili šta.
No postoje neki primjeri koji su uspješno izvedeni ali nisu pod open source.
I sam kod koji izvodi virtualna mašina od flash playera nije kompliciran ali opet ja sam polomio zube na tome pa odustao od low level petljanja:)

ps.
To sam izvukao iz naftalina.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja