Kako pronaći preko kojeg oglasa sam ostvario određenu zaradu?

Pozdrav svima, imam jedno pitanje u vezi “pronalaženja oglasa”.

Baš sam si negdjeprije malo organizirao oglase, odnosno konvertirao sam stari code u novi, pridodao nazive oglasima kako bih lakše mogao pratiti koji oglasi imaju kakav CTR, zaradu i slično. Prije baš nisam pazio, niti su me zanimale te statistike, ali eto, odlučio sam malo istražiti i to područje.

Naime, zašto pišem ovaj post… Jučer mi se dogodila jedna čudna, iako iznenađujuće ugodna stvar. Dobio sam za 2 klika 3,85€.
Međutim, ne znam preko kojeg oglasa.

Na stranici imam oglase na 5 mjesta (raspoređeno, znam da se mogu imati 3 oglasa na jednoj vidljivoj stranici). I svim tim oglasima sam dodijelio ime, ali kad kliknem na Ad units unutar Performance reports, nema toga. Znam da su ta dva klika iz Australije, znam da su klikovi sa
http://www.tutorijali.net
, znam da je oglas tekstualni. Međutim, kada kliknem na Ad Sizes, ni tamo ga nema, tako da ne znam kojih je dimenzija.

Kako pronaći preko kojeg oglasa je došla ta zarada?

Hvala!

Mislim da ćeš u zasebnoj i dobro imenovanoj temi imati zericu bolje šanse da dobiješ odgovor.

@Gogy odgovor je nikako, ne mozes to videti.

Hmm… šteta. Thx anyway! :wink:

Ja mislim , da trebas dodati kanale. Tj posebne kanale za jednu stranicu. Primjer
webstranica
http://www.igre2012.com
, i kanal goredesno i tu nparavis ad code , onda kanal doljelijevo tu napravis novu kod , tj. dodas ime tom kodu. Ja sam tako radio , i pise me koliko sam impsa dobio i klikova ako si na to mislio

Ma znam ja to. Tako sam si sada organizirao. Ali problem je u tome što ne mogu naći stare oglase (nema ih nigdje na stranici, a prikazuje u Adsense sučelju i donose zaradu). Da barem piše koje je dimenzije ili nešto, ali sve što znam je na kojoj je stranici, i da je tekstualni.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja