Kako slati novac preko interneta?

Pozdrav.Evo ovako zanima me kako bi mogao slati novac nekome na racun ili paypal ili na bilo koji nacin samo da mu stigne novac preko visa kartice (raiffaisen banka).Imam i paypal acc i spojen je al’ ne znam kako da prebacim novac sa kartice na paypal i da li to uopste moze.Sad me zanima da li vi imate neki savjet kako da prebacim novac preko interneta.Hvala
Izvinjavam se adminima i moderatorima ako sam promasio kategoriju.

U glavnom izborniku treba biti odabrana stavka My Account, a u podnavigaciji odabireš Profile.
U izborniku s lijeve strane odabireš My money.
Klikneš na Update“ uz „Debit and credit cards.
Klikneš na Add a Card.
Upisujete podatke o nositelju kartice i samoj kartici. Kartice koje je moguće odabrati, a koriste se u Hrvatskoj su Visa, MasterCard i American Express.
Klikom na Add Card ,kartica je pridružena PayPal računu.

Osobni (Personal) račun služi samo za primanje novca, dok Premier račun služi za primanje i slanje novca.

Ukoliko vršite plaćanje putem PayPala, sredstva će se skidati s PayPal računa, a ukoliko na njemu nema sredstava, teretit će se kartica koja je povezana s PayPalom.

Novac uvijek možete primati na PayPal, ali da biste ga mogli „povući“, u pravilu je potrebna VISA ili VISA electron kartica.

Verifikacija kartice

Nakon dodavanja kartice, račun je potrebno verificirati. Za ovo je potrebno imati na kartici 1,95$.

Za MasterCard kartice, taj iznos će biti naplaćen i kasnije ćete ga moći koristiti na PayPal računu, dok se za VISA electron kartice taj iznos naplaćuje, a kasnije vraća na karticu. Neke banke naplaćuju još svoju naknadu u iznosu od oko 1$.

Ideja toga je da će naziv transakcije sadržavati četveroznamenkasti PIN kojeg morate upisati u PayPal sučelju. Naziv transakcije moguće je vidjeti na bankovnom izvatku ili putem internet bankarstva.

Pitanje nije baš jasno :wink:

Raiffeisen banka ima LIVE CHAT, pa možeš pitati…

2 Likeova

Hvala puno imam personal taj paypal racun i to sam potvrdio e sad da li mogu kako da prebacim na taj drugi pa da mogu i slati novac i primati ili bi morao praviti drugi paypal?

I ako odem ga upgrade na business account paypal, da li mogu nesto bzvz napisati ili sta mi preporucujes?

Postoji neki API key koji trebaš ubaciti za primanje uplata, zaboravio sam to. Što se tiče oko ovog “bzvz”, sve informacije trebaju biti točne.
Možeš napraviti, a i možeš prebaciti acc. Slika: ovako je meni sad kad sam probao
sss

Nadam se da će ti netko iskusniji reći nešto više :wink: … Dosta toga sam zaboravio

1 Like