Kako ste organizirani?

Tema koja može biti interesantna, dakle kako imate organiziran svoj radni prostor?

Da li “to do” taskove zapisujete na papiriće ili imate neki kul program (ako da, koji?) ?

Kako si organizirate vrijeme, koliko odvajate na projekte, koliko na učenje novih znanja,…?

Imaš sličnu temu iz 2012


doduše ni ona nije previše zaživjela.

Vjerujem a i živim u trajnom skupljanju novih vještina, kadkad samo da email stvarno pročešljam treba ura dvije, slažem se da je organiziranje posla i vremena uz znanje koje je krhko (stalno imamo rerum novarum) tako da doživotni trening (tzv.učenje / informiranje) itekako ostaje a, nekom je to paradigma u stilu "digitalna era ili digitalna ekonomika, nekom samo posao…Još malo i tu je filozofija o digitalnoj eri i surfanju , kodiranju…ajme koliko informacija…samo da je vid dobar i da nas ne zaguši sve ono što net i gomila uz informaciju (afirmira neku istinu-1), komunicira i njenu negaciju (o) i jedno i drugo (o/1)(1/0), i trash ni jedno ni drugo, to zbunjuje bar logičare nažalost oni su stvorili sa kolegama iz matematinformatike universum…opasnost od redundancije , s druge strane free informacija za ulaganje kapitala…Ovo je super pitanje i zahvaljujem JohnDoe na ovom poticaju.Općenito ovo je studentu najbolji portal…

Imam problema s adsense-om, stranica mi je za krpanje contenta, nisam dizajner, svašta se još može a puževim korakom se opismenjavam…

Al eto, očito tema nije toliko interesantna koliko se nama dvojici čini.

Heh, probao sam sam TimeBillingWindow softwareom da bilježim sate koji klijent koliko i da vidim na kraju mjeseca si satnicu koliko vremena itd.

No na kraju sam jednostavno ostavio se toga , dobra je stvar, ali nisa stekao naviku.
A i koliko puta radim, pa nešto tražim po netu pa zalutam na youtube itd, pa ne bi bilo pošteno.

Ono što radim je da na kraju dana popišem što radim idući dan, i ako toga ima više, realno napišem što ima za sutra, i ako ima i za slijedeće dane. Te se pokušavam toga pridržavati.

E da, i jednom, dvaput mjesečno čistim desktop, virtualni, a i oko monitora, jer je sve prepuno papirića, računa gloposti, a comp desktop prepuno smeća, slika, fajlova, sve neorganizirano, pa potrpam kuda ide da znam naći, a i da na desktopu imam manje od 100 ikona barem:)

Prije sam svaki dan, ali svaki dan odvajao 1-3 sata na nove stvari, svoje neke mikro projekte, ali eto već mejsecima ništa od toga, rekao bih skoro godina prošla i ništa.

Dugo sam vremena tražio kako dovojiti web posao i web švrljanje, jer čim nešto krenem raditi završim po youtubeu i sličnima i nakraju ne radim. Mislio sam na drugi komp, drugi SSD, drugi korisnički račun, a nakraju sam jednostavno riješio stvar sa addonom za browser koji omogujuje više profila, pokrenem “web profil” i dođem u potpuno drugo okružje koje ima bookmarkse, passworde i sve stvari vezane samo uz web. Tu je i addon koji mjeri vrijeme provedeno u browseru i tako znam koliko dnevno radim.