Kako ste prosli u januaru (Adsense)

Kako vam je prosla januarska kriza i pad zarade? Kod mene i nije toliko se lose zavrsio prvi mjesec oko 17e manje zarade. Sasvim zadovoljan, da i februar prodje slicno pa da se krene opusteno :slight_smile:

350€ manje…ali feburar je krenuo super :))

1 Like

auuu to je vec pravi samar, kod mene obratno februar krenuo uzasno…

1400€ … oko 30-40% manje :confused:

1 Like

Dosta lose za razliku od proslih par mjeseci , sto je i bilo za ocekivati. CPC se lagano popravlja pa se nadam da ce sve doci na svoje u iducih par dana. Gledajuci statistiku sa adsensea februar , mart i april su mi bili najbolji mjeseci za zaradu , pa cemo da vidimo kako ce ove godine biti.

1 Like

Ocajni januar je bio, ali ocajniji februar evo srecom zavrsi :slight_smile:
Ovaj februar kod mene 70e manje od januara, ali obzirom kako je isao u prvim danima ocekivao sam da ce biti puno manje u odnosu na januar. Druga polovica je malo izvukla, pa i nisam toliko kiksao.
Ocekujem uz mart i lijepe dane i lijepe novce :slight_smile:
Kako ste vi prosli?

Nikad losiji prvi mjesec, ali evo zadnjih par dana drugog mjeseca se polako popravlja situacija, nadam se jos boljem trecem mjesecu.

1 Like

Februar je mnogo bolji, bar za publiku u Srbiji, ne znam da li tome idu u prilog nadolazeći izbori i silne kampanje, ali čak 4.puta bolja zarada nego u januaru.

Buduci da imam publike iz svih zemalja balkana i ja sam primjetio skok CPM-a u Srbiji… a i opcenito se popravlja stanje.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact