Kako Vam izgleda ideja ...?

Eto obzirom da smo se na drugoj temi raspisali o problemu sa kojim sam se susretnuo kreacijom ovog bloga vrijeme je da ga i pokazem ostatku publike i zatrazim Vase misljenje (postujem svakakav komentar pa isti i molim) …

Prvo ideja:
Potaknula me serija Seinfield (ili kako se vec pise) koja je definitivno serija o nicemu (kako kaze neki kriticar). Obzirom da sam pokusavao razvijati par drugih blogova a sa nijednim nisam dosao do same konkretne realizacije do kraja jer uvijek je dosla neka nova ideja pa sam zapoceo novi projekt dosao sam do ideje da pisem o kavama i ukrasavanju kava tj da napravim neki virtualni caffe bar. Kako se u kaficima prica o hrpu nebuloza tako sam vecinu svojih blogova koji su zazivili na par dana odlucio zapostaviti i sve bubati u jedan blog o nicemu… Jednostavno hrpa tema koje i nisu toliko iz nase svakodnevnice ali se o njima prica :smiley:

Nadam se da ce Vam se svidjeti ideja i kako sve to izgleda:

http://cb-saniell.meximas.com

U iscekivanju Vasih kritka zelim Vam lijepi pozdrav…

Ivan

promijeni u kodu font jer ti sada ščćđž budu boldani i nisu istog fonta kao ostala slova, barem meni u firefoxu. Ideja mi se sviđa. A etarget je banana. Samo proširene vene i neke laserske korekcije vida. Uvijek isto. Ne vjerujem da to ko klika. To valjda prolazi na stranicama sa sto tisućnom posjetom. Ja osobno, etarget ne koristim. Bolje google.

Zgodno, samo pod hitno riješi font. Ne bi bilo loše i da malo proširiš stranicu, odnosno dio sa postovima. Preusko, pa djeluje nekako neugledno. Site slične svaštarske tematike je Idesh!, baci oko ako već nisi.

OK poradit cu na tome upravo sada pa se nadam da ce ti lijepse sjesti … tj da ce ti biti prihvatljivije jer me svaka kritika obraduje (netko je ipak pogledao site hihi)

Sto se ovoga tice bas kopam po wordpresu u nadi da cu moci promjeniti sve da lijepse izgleda. Ima opcija u samoj temi vezana za fontove ali koliko vidim ne odradjuje kako bi trebalo tocnije ne sljivi me ni strucno sto god da upisem :frowning: Ako imas ideju po tom pitanju bio bih zahvalan…

Evo nakon cackanja skuzih da se samo na vecim fontovima sa HRV znakovima desavaju nepravilnosti boldanih slova :frowning:

Nije na većim fontovima, nego samo u h tagovima. h tagovi ti očito na tvojoj temi u wordpressu imaju neki drugi font od onoga koji ti odabereš u postavkama teme. Pa ti je tako recimo h1 naslov “Leteći tanjuri dali su nam svu današnju tehnologiju”, a h3 podnaslovi : “Vojska pronašla leteći tanjur” , “Morao demantirati a je pronašao NLO” itd. konkretno u ovom članku : h t t p ://cb-saniell.meximas.com/2014/02/leteci-tanjuri-dali-su-nam-svu-danasnju-tehnologiju - podešeni za neki drugi font, a to ćeš promijeniti u style.css ručnim editiranjem

Hej ljudi lijepi pozdrav i opet …
Dakle situacija je malo izmjenjena, ideja je ostala ista sa sasvim drugacijim izgledom ali je prebaceno na drugi link …
Link stranica:
http://saniell.geek.hr

Nadam se da ce biti osvrta na ucinjeno …
Sa stovanjem