Kako vidjeti svu aktivnost profila na Facebooku

Imam problema sa jednom opcijom na Facebooku. Prije nekoliko dana napravio sam sebi profil na Facebooku, na tom profilu sam upisao ime i prezime osobe u Search (Pretraži), kada se pokazao profil te osobe ispod je bila odlična opcija da mogu pogledati gomilu stranica i slika sigurno između 500 i 1000 koje je ta osoba komentirala, lajkala, na kojima je označena ili su nju drugi ljudi označili, za sve godine je bilo 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008 itd. To me iznenadilo jer sam mislio da je Facebook davno ukinuo tu mogućnost. Pomislio sam super da su opet vratili. Nažalost taj profil mi je blokiran prije nego što sam uspio provjeriti sve što me zanimalo. Sada sam napravio drugi profil. Ali na tom drugom Facebook profilu te opcije skoro da i nema, mogu pogledati samo 20ak fotografija na kojima je ta osoba. Što se dešava ? Kako da namjestim da mi se na drugi profil vrati ono što sam mogao vidjeti na prvom profilu ? U čemu je razlika ? Zašto sam na mom profilu od prije nekoliko dana mogao vidjeti sve aktivnosti te osobe a na ovom mom današnjem profilu samo 2% od toga ? Stvarno je čudan postao taj Facebook i njegova “pravila”.

Pa ja mislim da svi mogu u postavkama privatnosti postaviti vidljivost aktivnosti, na javno…prijatelji ili “samo ja”. Ako je na javno i profil je aktivan, onda svi mogu vidjeti aktivnosti te osobe, ako je skriveno ili ograniceno onda ne.

Dali hvala ti na odgovoru ali mislim da nije do te osobe i do njenog profila i postavki privatnosti, da je tako kako kažeš onda bi sa oba moja profila bilo isto odnosno ja bi vidio sve njene aktivnosti i sa mog prvog profila i sa mog drugog profila ili ne bi vidio sve njene aktivnosti niti na mog prvog profila niti sa mog drugog profila. Prije će biti da na jednom od moja dva profila nisam uredio postavke kako treba. Evo danas sam vratio prvi profil koji mi je nedavno blokiran i na njemu opet i dalje imam tu odličnu opciju da mogu vidjeti maltene 1000 stranica i slika koje je ta osoba komentirala, lajkala, označila. Dok na drugom profilu te opcije još uvijek nema i samo mogu vidjeti 20ak fotografija na kojima je ona i to je to. A sa istog mobitela su napravljena oba moja profila. Ne znam stvarno tko je tu lud.

Verovanto je bug u sistemu facebooka pa zato možeš videti tako kako si opisao

Koji sad bug ? Što to znači ? Kako da riješim taj problem ?

Ma ko bi znao kakve postavke važe za nove profile, uvode uvijek nešto novo