Kako zaraditi od ovakve stranice?

Stranica je

po aleksi je na 33000 po trafiku. Znači stranica je lijepo posjećena. Već dugo razmišljam da li bi ja mogao nešta slično napravit. Na stranici objavljuju uglavnom tudje sportske vijesti, malo ih preprave ili napišu kako piše taj i taj pa vijest, iznad vijesti stavljaju izvor ali bez linka. Da li bi dvoje informatički neukih ljudi moglo dodavat sadržaj u taj sajt? Koliki bi troškovi bili za ovakav sajt? I koji su načini da se zaradi od ovakvog sajta osim adsensa? Koliko bi vi od ovakvog sajta mogli zaradit (konkretna cifra ako može)? Na koje načine? Je li moguće da ovakav jednostavan sajt sa tolkom posjećenosti bude u minusu? Fala vi za buduće savjete i odgovore

Adsense - najbolji i najbrzi nacin

P.S. Da li koristis httpool.com?

Ma kakav adsense najbrzi i najbolji nacin. Najbrzi da, za 5 $ u mesec dana, ako i toliko za nase klikove.

Svakako lepo si ga uklopio, prvo ti ide httpool u desnom sidebaru pa adsense, i to svakako treba da stoji ali od toga se neces hleba najesti na nasim prostorima, bar ne dok ne dostignes enormnu posetu.

Ja bih tu ubacio i deo za rekreaciju tj wellnes & spa, kao i teretanu tj fitness, jer sve to spada u neku vrstu sporta…pa bih za te kategorije vrlo lagano nasao oglasavace kada imam veliku posetu…

A mogli bi se naci i oglasavaci iz sveta sporta svakako. Posle nekoliko meseci lepog guranja sajta i maximalnog rada na marketingu istog, moglo bi se od oglasavaca zaradjivati mesecno 200-300 eura u pocetku, kasnije malo vise…

Na sve to, velika zarada bi kasnije mogla ici i od affiliate programa raznoraznih kladionica, pokera i kazina…samo se pazi da ne prodjes kao Dusan i Djordje :slight_smile:

Plus, kasnije i neki web shop koji ce se baviti samo prodajom sportske opreme i svega vezano za sportove razne, teretanu itd.

Jako puno nacina za monetizaciju kroz svakodnevnu interakciju sa ljudima, stvaranje jakih marketinskih kontakata i 24/7 radom na realizaciji raznih ideja…
Puno posla u prvih nekoliko meseci ali zato posle jako lepo monetizovano…
A u celoj toj prici adsense je najstaticniji izvor prihoda - jako malih.

Jel ste vi napušeni ili vas još drži od nove godine alkohol?
Nije to stranica od ovog trola to je stranica od nekog drugog a on bi htio napravit isto takvu zato što mu se čini kao dobra ideja (je moš mislit)

LOL sad vidim, jer sam poceo polako pisati odgovor posle prvog posta, naravno po defaultu misleci da je to njegov sajt. omg.
Hehe uvrnuto, nisam ocekivao da neko pita za tudji sajt :slight_smile:

E moj care, ima tu puno posla, jako puno, ako mislis sad pocinjati sve iznova i sudariti se sa tim sajtom kao konkurencijom, izmedju jos 100 ostalih iz tog niche-a…

Pa ne mislim sad, nego nekad kad budem imao para i vremena. Zato i pitam, pošto me tematika zanima, a mogao bih ja i još jedna osoba dnevno da unose vijesti. Naravno da ne bi sam pravio sajt, jer znanja nemam. Zato me i interesuju prihodi od ove stranice, da bi vidio da li mi se isplati pokušat napravit nešta slično.

Za one koji nisu skužili, član Ognjenpet s namjerom postavlja glupa pitanja, provocira i vrijeđa pa se nemojte truditi odgovarati na njegove teme.

Kontaktirao sam infoit, nadam se da će ga obrisati uskoro sa foruma kad već nemamo moderatora!

Oke, hvala sime, da ne trošim onda vreme i prste :wink:

A što su glupa pitanja ■■■■■■■■■? Pitam stvari koje me interesuju a ne znam. Šime, ja vrijeđam? Pa pogledaj malo svoje poruke, nikoga nisam prvi vrijeđao.

Šime, prijatelju i zemljače, ono šta tebi predstavlja glupo ili poćetničko pitanje nekome predstavlja sasvim suprotno. Onaj ko nezna - pita, zato i je ovaj forum. Ako ti nešto znaš, nemoraju svi članovi to znati. I nema glupih pitanja. Glup može biti samo odgovor. Saberi se malo!!

Davore, potraži malo njegove prijašnje postove i skužit češ o čemu pričam!

Očito je takav po prirodi. Nauči se prihvaćati ljude kakvi jesu i ne pokušavaj ih minjati.

Upravu je šime, lik prca od početka, al meni ga je zanimljivo čitati :smiley:

citat i odgovarat na postove :wink:

Ja ne čitan sve na ovom forumu pa mi nešto promakne šta vi primjetite.

Trnac uljeti !

Kikiriki, koštice…kikiriki, koštice, grickalice, zanimacija

:zub:

I njega bi netko za moderatora…
:zub: