Kako zaraditi sa adult tube sajtovima - tutorijal

Proslo je dosta vremena od kada sam pravio adult tube sajtove, ali mislim da i dalje postoji sansa da se dobro zaradjuje sa njima. Evo mog kratkog tutorijala koga cu s vremena na vreme da osvezavam novim informacijama, a mozda cu uskoro da pokrenem i case study, cisto zbog svoje ali i zbog vase motivacije.

Prvo sto vam treba je domena i hosting. To je svima jasno narocito sada u 2019. godini, zar ne? Mozda nije svima, ali vecini jeste :slight_smile: Nemojte pokusavati sa besplatnim hostingom, bloggerom i slicnim servisima.

Drugo, odlucite se za nisu. Nisa moze biti generalna ili neka mikro nisa. Ako napravite generalni tube sajt, potrudite se da svaka kategorija bude jedna mikro nisa. Ime domene neka bude kratko i lako za pamcenje, zaboravite na EMD, nismo u 2008. godini :slight_smile:

Treci korak - dodajte video snimke. Mnogi veliki tube sajtovi imaju affiliate programe gde cete slanjem traffic-a zaraditi dodatno. Neki od njih su Pornhub, Xhamster, Tubecorporate. Dodajte 50-ak snimaka na dan, unikatan title, opis i tagovi, dok ne bude barem 1000 snimaka. Naporno je, ali isplatice se.

Kada je sajt gotov, vreme je za dovodjenje posete. Posetu mozete dovoditi preko razlicitih blog servisa, drustvenih mreza, razmenom linkova, razmenom traffic-a pa cak i kupovinom traffica. Kupovina traffica je poslednja opcija narocito ako nemate iskustva.

I za kraj - monetizacija. Glavna poruka je - testirajte! Testirajte razlicite advertising mreze, Juicyads je nekada bio majka adulta, sada su to Exoclick, Trafficjunky, dating i cam offeri, i mnogo toga drugog.

Ovo je ukratko kako treba poceti, ako tema bude bila zanimljiva, odgovaracu na dodatna pitanja.

Sa googla posjeta ništa ??

Haha, na google organsku posetu zaboravite :slight_smile:

Salim se, naravno, hteo sam da kazem da ce sa povecanjem poseta ovim metodama doci eventualno i do organske posete. Naprimer, pokrenite blogger sa slikama koji ce da salje posetu na tube sajt.

Ne znam, radio sam prije 1-2god adult i nije bas lako dovuci posjetu sa blogera itd… bar meni nije poslo za rukom…

To je samo jedan od nacina ali definitivno je i dalje najbrzi nacin. Najbolje bi bilo da naprimer pises erotske price na bloggeru, a svaka prica da linkuje na po jedan snimak na tube sajtu.

1 Like

Nitko ti se ne javlja za Joint venture? :blush:

Možda sad bude kad se predstaviš kao “stručnjak”. :smile: :o:

Samo sam cekao ti da posaljes neki svoj podrugljivi komentar. Ja ne znam da li na svetu negde postoji forum gde se moderator podsmeva vecini novih clanova. A za sta si ti strucnjak, za sarkazam?

1 Like

Na Forumu već postoji tema skoro identična naziva “Tutorijal za adult zaradu:+1: i mislio sam ovo tvoje prebaciti tamo ali sam brzo odustao jer to je ozbiljan topic, ovdje je vidljivo odmah da ti, blago rečeno, nemaš pojma o ovome, ali ima nade za tebe, neka ti se javi netko u Joint venture. :smile:
To je naravno samo moje mišljenje kao član Foruma jer sam čitao sve tvoje postove i znam te dobro. :blush:
Molim te da zadržiš nivo i pripaziš, jer ako budem morao nešto učiniti kao moderator, neće ti se svidjeti, garantiram. :blush: :o:

Da li cujete vi ovo ljudi, rekao mi je javno da nemam pojma, ovo mi u zivotu niko nikad nije rekao :slight_smile:

Sad cu da uradim jednu klinacku foru, ali sigurno tvrdim da imam pojma o ovome.

Zarada u prethodna tri meseca od samo jedne mreze:

zarada

Bravo za tebe. :+1:
Meni je prvome drago ako je ovako. :blush: :o:

Drago mi je ako ti je drago :slight_smile:

Kamo srece da je vise tutorijala na forumu, a da su novijeg datuma.

Da li video snimke dodajes tako sto ih embedujes sa Pornhub, Xhamster, Tubecorporate i sl?

Mozes li od ovih navesti neka imena gde se treba registrovati?

Podržavam kad neko započne TUT i još ukoliko već ima uspeha. Međutim, verovatno si video na stranim forumima kad se radi TUT, onda se daju malo detaljnije informacije.
Šta želim reći, @Novitet21 je već postavio pitanja, gde si te odgovore možda u startu trebao pružiti. Isto važi i za ovo:

ako je TUT onda objasniti na koji način (svi znamo da nam treba traffic, a pogotovo ovo što si naveo većini je poznato)

Također i ovo: (koje je tvoje iskustvo, ako si već neku mrežu koristio)

Ovo što sam napisao je dobronamerno. Svu sreću ti želim.

Video snimke embedujem, trenutno samo sa Pornhub posto je sa Xhamster bilo nekih problema na mobilnim telefonima, a ako imate dobar server, jos bolji izbor je i hostovati snimke. Ako zelite da hostujete snimke, morate ih uzimati od sponzora sa dopustenjem kako bi sve bilo po propisu. Neki od sponzora koje preporucujem su Fetishwealth, Pimproll, F__youcash.

Za dating preporucujem Crakrevenue, za cam Chaturbate i Awempire. Mada o ovome razmisljajte tek kad dobijete posetu.

1 Like

može li zarada pokriti troškove bandwidtha ukoliko se snimci hostuju?

Kao sto sam napisao na kraju, ovo je samo ukratko, cisto da se pojavi neki tutorijal, nije ih bilo u poslednje vreme, bolje ista nego nista :slight_smile:

A kako dovesti traffic? Pitanje od milion dolara :money_mouth_face:

Drustvene mreze - Twitter, Reddit, pa cak i Facebook, Youtube, sve je dozvoljeno ako se postuju njihovi uslovi. Isto tako, razmena linkova sa drugim webmasterima, to se moze naci preko Linkspun-a, samo dobro analizirajte sajt sa koga dobijete backlink.

Ja imam najbolja iskustva sa Crakrevenue i Plugrush mrezama, kao i Popcash za popundere. Monetizacija je opet poslednji korak, kada imamo traffic mozete sta hocete. Mozete cak i da prodajete guest postove, backlinkove na mesecnom ili godisnjem nivou, itd.

Definitivno da. Za neke manje tube sajtove ne treba vise od 150 snimaka od par minuta. To nije ni 10 GB na serveru. Kako poseta raste, nadogradjuje se server.

Pa ubaciit 1000 takvih uz opis i tagove nije ni malo jednostavno. Koliki ti je omjer organic posjete? Sa drustvenih mreza je pametnije usmjerit traffic na normalan sajt sa adsense.

1 Like

30 posto mi je organic. Nije lako, ali se uz pomoc nekih pluginova proces moze dosta ubrzati. Kada pricamo o facebooku, bolje je usmeriti traffic na adsense sajt, ali puno je teze izgraditi bazu fanova i napraviti sajt sa originalnim clancima. @limenka2017, mozda bi ti mogao neki tutorijal na tu temu? :slight_smile:

Koja je razlika ako se embedaju klipovi i uploadaju na vlastiti server?