Kako?

Dok sam pravio nalog na adsensu, pitali su me oko cega da se rade reklame (muzika, flm, i jos nesto) i ja sam stavio sve. Ali sada mi treba specificno da se radi o muzici te reklame sto postavljaju a ne znam gdje da namjestim to.

Nebrini se, google zna da se radi o mozici po sadržaju na stranici. Ne možeš sam birati oglase, oni se sami vrte!

si pito njihov support?

naslov teme ti je zakon!!!

Pa, vece su sanse da ce neko pogledati, znaci vece sanse da ce mi pomoci :slight_smile:

oho…marketinška krf tece venama. uz dinamo naravno… :stuck_out_tongue:

da i veće šanse da će moderator, kojeg sada nema imati više posla oko preimenovanja tvojeg debilnog naslova teme, bravo care! I ljudi koji nemaju vremena gledati sve debilne teme sad otvaraju tvoju i vide da su uzalud potrošili dragocjeno vrijeme, bravo pa ti si bolji od applea u marketingu!
Kak to da se nitko pametan toga nije dosjetio, nego je prije pročitao pravila foruma? samo taj dio mi nije jasan

Gerila Marketing na djelu :strumpf:

Dajte pa nemojte ga odmah vikati svi :slight_smile:
Nekako je, nazalost, u opisu moderatorskog posla boriti se konstantno i sa bezbroj ovakvih tema pa ne vjerujem da se nesto strasno ljute, a Brankomir ce valjda za ubuduce nauciti da ne treba bit sebican nego napraviti naslov teme tako da i netko drugi sa slicnim problemom lakse nađe odgovor.

ugl, on topic, u adsense-u nemozes izabrati kakve i koje reklame ces objavljivati na stranici, gugl to sam određuje laicki receno skeniranjem sadrzaja tvoje stranice te prezentirajuci reklame koje misli da su najbolje za to.

Drugim rijecima, ako imas stranicu koja je dobro prilagođena (u tvom slucaju, muzici i sadrzaju vezanom uz nju) ne sumnjam da ces uskoro gledati raznorazne povezane reklame na svojoj stranici.

Druga je stvar sto je nestasica hrvatskih oglasivaca opcenito pa ces puno puno cesce dobiti jednostavno opcenite i nepovezane reklame umjesto kontekstualnih. (doduse, ako se radi o muzici sigurno bi mogao dobiti njuskalovu reklamu iz te sekcije oglasnika, to mi zvuci zgodno)

Ajd pozz!

Nikola


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja