Kako?

Pozdrav svima,
zanima me kako integrirati shop u postojeći dizajn stranice? Nešto tipa ovo. Htio bih da mi ostane dizajn stranice a ne da odlazi u neki drugi dio, payment getaway.
Hvala unaprijed.

Nopecart, ne treba baza, lako se integrira, ne treba registracija, dobiješ narudžbu na email.
Demo:
http://www.shop.nopdesign.com/

[quote=“d00m”]Nopecart, ne treba baza, lako se integrira, ne treba registracija, dobiješ narudžbu na email.
Demo:
http://www.shop.nopdesign.com/
[/quote]

Super je stvar, sve sam uspio riješiti osim samog kraja :frowning: inernal server error dobijme kada izaberem što hoću, kliknem add to cart, i onda kliknem na checkout, pa pregled naručenoga i onda kada ispunim podakte za poslati kao i kliknem submit oreder dobijem internal server error…
a kopriao sam i chekout. pl i chekout.php i promijenio mail adresu unutra… jel treba još nešto ili što sam krvio napravio? :ehm:

Jel sigurno imaš sve fileove na svome mjestu?
I nopcart.js

Ovo je stvarno najjednostavnije, samo trebaš pratiti manual i paziti da staviš sve što treba unutar header tagova. Ja sam to davno koristio pa se ne sjećam baš najbolje.

Da, da i nopcart.js je gore… Jel mi možeš ovo pojasniti možda malo bolje? Ako sam negdje pogriješio, onda je na tom zadnjem dijelu jer taj dio ni ne radi. Imam Cgi.

If you have CGI access, place the file checkout.pl into your cgi-bin directory, and point the FORM ACTION from this checkout page to it. If you don’t have CGI, but you can access scripts, place the file checkout.php on your server, and point the FORM ACTION from the checkout page to it.

ako ti sve radi do dijela kada trebas poslati narudbu, onda ovaj dio koji ti nije jasan napravis na slijedeći način, recimo da ti je završno slanje narudžbe u fileu narudzba.php na odgovarajuce mjesto izmjeniš/dodaš.

pazi da ti je checkout.php u istom direktoriju, pozivas na akciju file checkout.php nakon slanja (klika Submit) na obradu stoga je važno da su direktoriji ispravni. Naravno ako se odlučiš na Perl promjeni form action unutar navodnika, opet pazeći na stazu do filea.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja