Kampanjac.com

Pozdrav svima, posebno studentima !

Bacite oko na webstranicu kampanjac.com

Svi znamo da na netu ima dosta strancia o skriptma za fax i ostalim materijalima i ovo je još jedna, samo što vjerujem da ova ima neke interesantne features-e kao wiki za svaki predmet, vezane teme za uploadane dokumente, i naravno same teme i rasprave za svaki predmet.

Malo je predetaljno sve zamišljeno ali ideja je da odaberete Vaš fakultet i smijer na kojem ste, i svi predmeti koji vas zanimaju bih trebali biti tu, kao i teme, dokumenti i ostale vezane stvari na te predmete.

Nadam se da će se kroz neko skoro vrijeme skupiti neka kritična masa korisnika koji su voljni administrirati sadržaj.
Status projekta je “debela beta” (ima bug-ova…) ali sve osnovne funkcije rade i svakim danom se dodaje nešto novo. Nakon registracije nema reklama, nikakvih, i cilj je da ostane tako.

Ukoliko je tko zainteresiran za administraciju sadržaja (uređivanje fakulteta, predmeta, smjerova…) samo bacite poruku na PM ili ovdje… Bilo bih mi jako drago :slight_smile:

Također, unprijed hvala na svim kritikama !
poz !

Ja bih, ti bi, on/ona/ono bi, mi bismo, vi biste, oni/one/ona bi. :slight_smile:

Rekao bih da stranica izgleda poprilično zgodno s obzirom na namjenu, ali što će ti dvije tražilice na početnoj stranici? Što je to “Old-Scool login”?

[quote=“toniperic”]Ja bih, ti bi, on/ona/ono bi, mi bismo, vi biste, oni/one/ona bi. :slight_smile:

Rekao bih da stranica izgleda poprilično zgodno s obzirom na namjenu, ali što će ti dvije tražilice na početnoj stranici? Što je to “Old-Scool login”?[/quote]
Za dvije tražilice nemam opravdanje, i imaš pravo, tko hoće tražiti shvatiti će namjenu tražilice u vrhu tako da ćemo se riješiti toga na home page-u.

Old-School login je ono kada moraš upisivati username i password 2 puta, pa email, pa kliknuti na link na mailu … Kao to je dosadno i dugo traje pa je tu super moderni Facebook login. Naravno, to objašnjenje i termin sam ja smislio upravo sada :slight_smile:

A trenutačni sadržaj stranice u nadi da će se s vremenom dovesti u red ne bih komentirao.
hvala za kritiku !

Onda, je li “Old-Scool” ili “Old-School”? Imaš tipfeler u tom slučaju.

Nitkome :)))

spell checker :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja