Kernel Power Error

Imam program, u Computer/Manage/Event Viewer odem i vidim puno Kernel Errora. Kompjuter mi se restartuje kad on hoce, uglavnom bude raznih uzroka, ali nekada i nepoznatih. Npr, kupio sam razvodnik i preko njega, komp se besprekidno restartuje, restartovao je cesto i kada ubacim CD, nisam mogao da narezujem nista, kada dodje do poslednjih 5 sekundi, restartuje se. U poslednje vreme, kaze da mi treba neki latest firmware.
Evo loga od Event Viewera za Kernel

Pitanje je kako da otklonim ovaj problem? Pre nedelju dana sam dobio novi sistem takodje. Da li je do napajanja, s obzirom da sam kod servisera uzeo novo i zamenili su mi?
Jos uz to da dodam da kad se restartuje tako sam od sebe, usb ulazi su mrtvi i onda moram ja da restartujem na dugme, da bi radili, dobio sam dva put u ovih 10 dana i plavi ekran BUGCODE USB DRIVER

Hajde bump, bukvalno se redjaju restarti i ove greske u event logu kad god on hoce…I sinoc se nastavilo.

Ugasi ga i ne diraj. Ako si laik odvedi ga na popravak.

Ako nisi onda provjeri napajanje, ram memoriju, pastu na CPU, cooler i tako redom…

Radio sam vec ovo, tj pronasao na netu guide i video klip i sve, ali nije pomoglo, danas sam ocistio tastaturu i ceo dan nije bilo restarta, da li je moguce da je zbog mrvica i prljavstine iznutra sve ovo bilo i bilo prouzrokovano radi toga?

Ponovo ga je restartovao sada pre minut. Na servisu je bio i rekli su mi da su sve komponente prosle testove ispravnosti. Mozda samo jednostavno treba nova tastatura?

Problem sam resio, bilo je do tastature

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey