Ko radi CPA od vas? jedna ideja za danas

Malo istrazujem chat botove

Tu ima dosta varijacija, ali recimo, kreira se dejting bot, odlazi na neki USA chat, procaska, stvori se kredibilitet, posalje se email kao nema vremena, i sada povratni email nista se ne nudi, ide automatski jos malo prica o sebi, dobija se email, i taj drugi email je poziv na akciju . Ali generalno ako se dobro napravi dating bot, pa to je rudnik zlata jbt .

a može li to povući ban sa mreže ukoliko nema konverzije kakve treba biti? ja sam nešta skeptičan za konverziju, mada ja sam stari skeptik oko dosta stvari. moguće lako da griješim. računam i ja da bi bilo dosta registracija na one singl opt in ofere, ali vjerujem da mreže bi banovale nekog ukoliko nema potrebne konverzije. nisam nešta pretjerano zagledao ali čini mi se da i dosta ofera ne dozvoljava email promociju.

ja koristim crackrevenue, preko banera na adult sajtovima, neke dating ofere promovišem, mislim da bih sa juicyads cpc reklamama bolje zarađivao no sa ovim jer ođe sa ovim cpa oferima imam lupam n0.012 po kliku, na juicy to ide isto tu neđe po kliku za ovakav tip sajtova i ovakve reklame što ja imam s tim da se preko juicy uvijek proda neđe 50% reklama za +0.03 po kliku. Valjda to ovi što se bave CPA bolje konvertuju od mene jer ja numem.

imaš li kakvog bota da fercera za pinterest. znam da si nekada davno imao nešta vezano za pinterest. da npr pravi bordove, šeruje tu potrebne pinove i ubacuje uz njih još par related pinova.

jel koristi iko ono što si napravio za embed adult video klipova sa rewrite titlom, translejtom itd
prije neđe po godine sam pogledao i čini mi se da je još uvijek bio aktivan taj sajt. po meni šteta što nije u formi plugina vjerujem da bi ljudi više voljeli tako.

evo upravo sam na usa chatu , testiram ovaj robot
https://www.pandorabots.com/mitsuku/

kazu da je najbolji, kopiram i saljem,njihova pitanja njoj pa njeni odgovori na chat , bot je vrhunski osim kada kaze da je robot, to bi trebao zameniti sa bot= girl, inace je AI uci uz chat nije pitanje odgovor , sa svima pricam normalno niko ne provaljuje samo taj deo u vezi nje treba promeniti i moze biti jako dobro . S obzirom da skripta moze da se dopunjuje, to bi trebalo dodati custom da kao zuri i da posalje email svoj, zatim se nastavlja chat preko emaila deluje mi kao bolje okruzenje i skidas korisnika sa chat skripte

Da, imao sam neke Pinterest botove, javi se na private poslacu ti sta imam, sto se tice adult skripte, i dalje je koristim za licne svrhe, podesena je za wordpress, i sve cekam da uhvatim vreme da podesim za vecinu popularnih

zajebana ova mitsuku. ne da na se. zadovoljan sam odgovorima. samo malo sporije odgovore da piše da izgleda ljudskije. i kad se zagrebe sama otkriva da je robot. kaže da je ne interesuje moja anatomija. odgovori stvarno poprilično zvuče ljudski. ipak sam je na par mjesta mojim engleskim uspio zbunit. doduše zbunim svakoga.

2 Likeova

da, mada moze da se customizuje, evo vlasnik Mitsuke objasnjava kako

i ne deluje kao nesto tesko, uz odredjene reci i wildcards to bi moglo za par nedelja da se podesi

a sto se tice brzine, pa trebao bi da postoji program izmedju nje i externog sajta na kome se radi, pa se onda podesava