Koje linkove se isplati kupiti?

Isplati li se kupovati one skuplje linkove Lifehack Feedster Patch HuffingtonPost, Forbes, Entrepreneur, INC i ostalih sajtova. Oće li mi to dugoročno pogurat sajt? Ima li ko iskustava? Na šta trebam obratiti pažnju, gledam profile ljudi koji nude tu uslugu npr na Lifehack a imaju onaj influence jadan, isplati li se više dati više para čoeku sa većim uticajem ili manje para čoeku sa manjim uticajem. Mogu i ja ovako diskutovati o tome šta je bolje no bilo bi odlično da se javi neko ko ima iskustva. Inače link koji stavljaju neće uglavnom da stavljaju na članak koji ima amazon linkove, pa bi linkovali na neki post onako informativni, a ja bih iz tog posta linkovao na prodajne članke, ako se mogu tako nazvati.

Jel bolje uzet koji takav link ili više linkova slabijeg kvaliteta na prodajne članke. Da li neko ima pozitivna iskustva sa nekom vrstom linkova? Čisto u šta bi bilo pametno uložiti?

1 Like

Nisam kupovao takve linkove, ali mislim da nije problem editirati post 10ak dana nakon backlinka sa portala na taj post, pa u njega ubaciti aff linkove, neće valjda svaki post provjeravati svaki dan :smiley:

palo je i meni to napamet, bio bih nečovjek da nije, ali možda može piscu naškodit, banovat mu akaunt ili nešta slično. vjerovatno neće, ali…

1 Like

Za 150$ se moze kupiti 4 dobra linka u nisama u svojoj bransi e sad da li 1 kvalitetan lifehack link vredi vise od 4 takodje kvalitetna linka koja idu ka prodajnim artiklima, mislim da ne. Ali dobro uvek treba isprobati sve opcije.

Ja sam nailazio gde linkovi sa lifehavk-a idu na prodajni clanak. Bas danas treba da se javim tom autoru po dogovoru da mi prosledi cene linkova. Pored lifehack-a kaze da ima jos sajtova odakle mogu da dobijem linkove.

Gde nalazite linkove za kupovinu?

E kao sto sam obecao, dobio sam listu gde moze biti objavljen guest post. Postoje dve kategorije, jaci i skuplji (za njih je cena 100eura sem za lifehack za koji je 150 eura inace DF je link!) i lista slabijih za koje je cena 80 eura, ali koji sam ih ja pregledao po ahrefsu nisu nista posebno, ne znam da li vrede tih 80 eura. Ali ovi od 100 svakako vrede jer su sve jaki blogovi sa jakim parametrima.
Ako je neko zainteresovan neka mi se javi.

Ja nisam siguran koliko je bitno ali na lifehack ima onaj uticaj pored autora , sad može se za manje para dobiti dofollow backlink sa lifehack ali je uticaj nizak (ne znam da li to samo govori o broju objavljenih članaka ili još šta drugo) uglavnom ovaj čoek kog sam ja kontaktirao ima baš jak uticaj i traži 150$ za pisanje objavu i šerovanje na njihovim mrežama (njihovim pošto radi za agenciju)

za linkove sa ovih sajtova mi traži po 100 $. Ne znam isplati li se to. moram razmislit. Zar nikog nema sa iskustvom kupovine jačih linkova na ovom forumu?

Mislim da isti izvor imamo, nisam serovao ovde ime agencije jer ne znam da li je dozvoljeno, ako moderatori dozvole izbacicu celu listu nikakav problem :slight_smile:
@c3po moze ili ne? Usluga nije moja pa ne znam da li je dozvoljeno.

Ovakvi linkovi kakve je Anja stavio post gore su dobrodošli linkovi. :blush:
Po TOS-u Foruma ne bi trebalo stavljati Affiliate linkove, mada niti to ne brišemo striktno osim ako je očigledna spamerska namjera. :frowning:

Nemam ja kajmaka od toga ako na to mislis :slight_smile:
Stavicu samo listu domena pa mozemo da prokomentarisemo vredi li ili ne.

1 Like

[quote=“c3po, post:10, topic:35535”]
Ovakvi linkovi kakve je Anja stavio dva posta gore su dobrodošli linkovi. :blush:
[/quote] …

Dodao bih samo da na vecini blogova postoji opcija “submit article” tako da se mozda vise isplati platiti pisca da napise bas kvalitetan clanak i tako dobijete link.

To je i meni nekako logično. Sad da li ima uticaja na prikazivanje (odobravanje) tih članaka da li jeko uticajan pisac ili ne, to ne znam. Ajde da su kupi link sa sajta gdje nije dozvoljeno svima da objavljuju i đe ne primaju kontributore na kilo i da se to plati masno to da razumijem. Ovo ovako ne znam.

Pa pitanje je i na ovim sajtovima kako dobiti, moracu ovih dana malo da istrazim i vidim kakve uslove imaju i kakva su iskustva.