Koji hosting odabrati za sajt s 1.1 milijuna posjeta mjesečno?

Imas birtiju za provocieranje i trolanje. Nemogu da vjerujem da si s obzirom na moj post isao provjeravat moje postove. Ako te toliko zanimam onda si mogao ukucat u google dadaas i onda bi dobio cjelokupnu pricu o tome tko je dadaas. Koliko on ima godina, koliko dugo je on online, cime sve se bavi. Vrlo vjerojatno je koristio linux dok si ti jos isao u vrtic. Jer cisto sumnjam da bi neki gospodin, zaposlen, ozbiljan s godinama iskustva isao pretrazivat postove drugih korisnika samo da bi mogao trolati.

I sad cu da idem offtopic, jer vidimd a se to dopusta tebi, pa ce se valjda i meni:

Nikad nisam koristio programe koje sam radim i koji su exe fileovi u Linuxu. Zato jer su nestabilni u windowsima. Nebih dalje opisivao kakvi su to programi da neidem jos dalje u offtopic. A ja sam prije svega iskren covjek i mogu reci da nikada nisam posjedovao Windows server. Koristio sam ga, pomagao ljudima da na njemu runaju neke moje programe ili tuđe.

http://wmforum.geek.hr/t/dali-itko-od-vas-koristi-linux/

Ja sam isto ljut sto neki programi ne rade u linuxu, i zato trenutno
nemam linuxe. Ali kako sam poceo uciti Python onda cu vrlo vjerojatno
jedan od kompova presaltat u Linux.

Na temelju ovog si ti zakljucio da bi bilo dobro trolati?

Ako vec toliko volis citati moje postove, na ovom forumu ih nisam mnogo napravio, pa ih mozes poceti citati na digitalpoint, tamo sam od 2007 i imam preko 1000 postova, pa uzivaj: 👽dadaas

Ako ti ni to nije dosta onda mozes zgooglat:
https://www.google.hr/search?q=dadaas+forum&client=ubuntu&hs=fOM&channel=fs&biw=1375&bih=805&ei=svVOVav4McWuUY2JgcAC&start=20&sa=N

Drugim rijecima ja sam stvarna osoba. Koja ulazi u raspravu sa kemosabe, zgooglao sam:
Ke-mo sah-bee (/ˌkiːmoʊˈsɑːbiː/; often spelled kemo sabe or kemosabe)
is the term of endearment and catchphrase used by the intrepid and
ever-faithful fictional Native American sidekick Tonto, in the very
successful American radio and television program The Lone Ranger.

Tak da neznam zasto napadas ljude u topicima o hostinzima? Stavi ime i prezime kraj svog skrivenog indentiteta i mozemo razgovarati. Iako ne stavis, mozemo razgovarati o onome o cemu sam ja napisao u ovom topicu, a druge topice mozes citati u svoje solobodno vrijeme, pa ako stvarno zelis razgovarati o meni otvori birtiju s temom dadaas. Mozda se i javim u nju.

1 Like