Koji je po vasem misljenju najbolji mail servis?

Koji je po vasem misljenju najbolji mail servis osim gmail-a jer kod njih je jedan mail [email protected] 5€
Ako hocu nekom drugom da napravim mail trebam posebno platiti jos 5€

Vidim da ima godaddy isto mail ali neznam koliko su dobri. Ja mogu na cpanel da pravim mail adrese ali nema push opciju za mobilni

Ja ti koristim zoho mail na kojem možeš besplatno dodati do 10 usera i za sada mi se čini OK…

OK, hvala. Sada sam testao sa domenom i potvrdio je i sve ali mail ne ztize, mozda treba malo vremena da sve proradi.

https://domain.yandex.com/domains_add/

bolje neces naci, vjeruj mi

Lici mi na kineski sajt

informisi se o yandexu, izgleda da si totalni pocetnik na netu

Pa jos gore ruski sajt, a ja neznam cirilicu

gdje ti ovdje vidis cirilicu?

Evo ovdje, nebih ovo koristio kad bi oni meni placali, zoho.com je super

Pozdravljaju te indijci iz zoho korporacije :smile:

Hehe ruku na srce i ako Indijac odlični su , o gigantu Yandexu naravno ne treba govoriti, ali dobar primer kako je malo šminke i poliranja uvek potrebno. Stvarno smešno kako yandex na primer odmah odbije početnike to jest obične korisnike interneta kao @Delija :smile:

Indijci su cudo u danasnje vrijeme bas mi oni odrzavaju servere i zadovoljan sam a ruse nevolim i to je moje pravo a pogotovo da mi cirilica stoji negdje u pozadini.
Koliko je ko pocetnik to nebih komentarisao.

Hehe super, nemoj da se ljutiš, ništa loše samo malo čudan pogled na svet i na kvalitet usluge koji apsolutno nema veze da li je neko iz jedne ili druge zemlje, pogotovu kada su u pitanju tako velike zemlje. Samo peglaj , sve najbolje :wink:

Ipak cu uzeti google servis iako kosta ali mail stigne cim kliknes send, a u ove ipak nemam povjerenja cak i ovaj zoho evo jos nije proradio mail preko domene, sve je to na staklenim nogama. Ma naravno salim se nema veze iz koje zemlje dolazi nesto ako je kvalitetno ali zaista ovaj iz rusije je meni nekako sirotinjski uradjen kao sajtovi prije 20 godina.

Samo tvoje neiskustvo i pretpostavljam mladost je u pitanju veruj mi. Inače je jedna od najvećih korporacija i verovatno među 3-4 naposećenija pretraživača na svetu računajući i google naravno. Sigurno broj jedan u posećenosti na istoku Rusija, Belorusija, Ukrajina…Meni se na primer sviđa jednostavan i lak dizajn za učitavanje, jer mi je bitna brzina i funkcionalnost. Razmisli malo kako izgleda google.com pa čak i gmail.com , da ne znaš šta su isto bi rekao sirotinjski verovatno…