Baš sam naletio na babićevu objavu pa eto zanima me kako se vaše brojke kreću. Koliko ste imali najviše posjeta u jednom danu ili trenutku?
20ak u trenutku, 800 u danu. Poprilično sam siguran da mi je tih 800 donijelo više para nego njemu 80 000
Oko 3000 istovremenih korisnika, doduse imam screenshot od nekih 2300-2400 doma.
Dnevno se to popenje tipicno na 50-100,000 uniquea.
Ja sam par puta imao oko 3000 ali kad sam se reklamirao jos davno na jake fb stranice i one su mi to omogucile.
Sad imam sajt na kojem se vrti oko 100 ljudi stalno http://i.pics.rs/EKPBk
fake inspect element mogu i ja staviti 48190471847817489174
Trenutno 150 a navečer oko 300 se vrti kod mene
O kakvoj stranici se radi, ako nije tajna?
Najviše 648 ljudi, a inače oko 250-350 ljudi se vrti…sve ovisi o tome kakav članak se objavi…
Dnevni autorski clanci; poprilicno poznata domaca stranica. Bagav screenshot; ne visim bas na analyticsu da uhvatim maksimum, osim kad uzivljeni autori pocnu dizat uzbunu
Eh sad mene zanima. Koji CMS, hosting i ovako malo informacija bez da odaješ detalje… Tipa starost domene, i jeli to broj posjeta kada puniš sa FB člancima ili ide tako prirodnim slijedom…
Edit: moj max je nekih 100 u isto vrijeme, dnevno naguram na 4-5k uv
Mene zanima koliko zaradu imate na recimo 5k posjeta s Balkana, na jednoj stranici o pravilno prehrani imao sam posjetu od 3k-5k dnevno i zarada je u početku bila oko 10€ dnevno, ali kasnije je veoma pala i odustao sam od nje. Kakvo je sad stanje na Balkanske posjete?
Ja ti na 40k posjeta dnevno imam i po 15-30€ ali kao što i sam znaš sve ovisi od rpm-a ali ako se već ide na balkansku stranicu treba doći do dijasporaca, bez njih ništa…
To mi djeluje veoma slabo, mislim da se možda bolje isplati početi ukoliko se već cilja na Balkan s affiliate zaradom, jer mislim da se s veoma manjom posjetom može zaraditi više…
Pa nije ti valjda 10€ dnevno stranica od koje odustaješ?
Koliko ti zarađuju onda one koje zadržiš?
Meni je na mojih 4-5k uv nešto ispod 10€. Sada dosta ispod ali čekamo 2 mjesec da se sve vrati na staro stanje. Pišem o jednoj stranici, slične tematike.
Dio je wordpress, dio je moje custom programiranje; po potrebi. Hosting je 5 VPSova; load balancer -> 2 cache servera -> 1 webserver -> 1 db server, sve apsolutno prilagođeno potrebama + CDN ispred. Mjesecni trosak je zaista zanemariv gledajuci jednako posjecene portale, a sustav sam projektirao za cca 15,000 konkurentnih korisnika (vjerojatno bi podnio i nesto vise).
Tipicna posjeta je konstantnih 300-400, prosjecne fb objave to podignu na 1500-2000, a ako nas prenesu drugi portali, ili neki clanak postane viralan, sta se događa na barem mjesecnoj razini, onda brojke odu u nebo.
.
Takvo da su svi domaći portali u minusu i predstečajnim nagodbama
Moje trenutni max za sad:
Šta da ti kažem, za mene je ok, ako bude išlo gore hvala Bogu, znaš kakva je kriza kod nas na balkanu za posao, zato kažem hvala Guglu <3
vjerujem ti za ovo, dešava se
Da li vam se povećava CTR kad vam članak ode viralno?
Meni kad počnu viralno pristizat Ctr se podupla, valjda ljudi vjeruju preporuci prijatelja pa su aktivniji na webu i više klikaju.