Koju cenu odrediti za prodaju tipserskog projekta

Verovatno cesto vidjate tipserske grupe za fudbal po instagramu, fejsu… Dobio sam ponudu prosle godine da uradim web nekim momcima koji su pokretali tipove za NBA igrace, klasicna prica, plati se mesecna clanarina i oni dnevno izbacuju tipove… Uglavnom projekat nikad nije startovao a sve je bilo spremljeno, dogovor je bio da uzimam % mesecno od clanarina, moje je bilo da zavrsim sajt i da pravim slike u photoshop-u za IG
Oni su odustali od svega i tako je sve propalo, ostao mi je IG profil sa 13k followersa, hosting, domen i sajt pisan od 0 u PHP-u (nista posebno, cak i lose odradjeno ali funkcionalno), razmisljam da prodam jer vidim da je interesovanje za ovo bas veliko i sigurno bi se nasao neko da kupi… Ali me muci cena, koliko traziti za ovo?

Instagram profil
Websajt
Username: test3
Password: 12345

u ACP-u se dodaju clanovi, tipovi itd.
Neko moje razmisljanje da ovo ima perspektivu sa dobrim marketingom, ali treba da se ceka sledeca sezona a i ja bas nemam vremena za to niti dobrog tipsera…

Koja bi neka okvirna cena bila za ovo? Jel znate neke grupe gde mogu da nadjem potencijalne kupce?

Iskreno, jedino od toga sto vridi nesto je IG profil, ali ni za njeg neces dobit vise od 200€ i eventualno mozda za web isto toliko (ali sumnjam)

1 Like

Tako sam nesto i mislio, 200e komplet sajt i ig, bar da naplatim vreme ulozeno u celu pricu

Instagram nalog koji prodaješ za sajtom ima 13k folowera, a svaka objava ti ima po 10 lajkova. Dakle nalog je fake i njegova vrednost je nikakva. Sajt je okej ali opet totalno jednostavan kao što si i sam rekao. Srećno. :blush:


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact