Koliko često provjeravate Adsense stanje?

U zadnjih par mjeseci sam definitivno dobio tik te pri svakom korištenju mobitela provjeravam adsense i već me to polako umara, a ne mogu si pomoc :smiley: jesam jedini sa tim problemom ili? :smiley:

Ja konkretno nemam naviku da stalno provjeravam Adsense, ali imam vrlo slične tikove koje me na neki način smaraju, a ne mogu ih se riješiti… :frowning: :frowning:

To sam i ja radio još dok sam nešto i zarađivao, svako malo sam provjeravao zaradu dok sad pogledam jednom godišnje samo da se razočaram :smiley:

2-3 puta u satu… Čak i kad sam u školi i na času upalim internet da bi video situaciju… Tik…

Prečesto, par puta dnevno, iako je zarada zanemariva… No više pregledavam analytics…

Prečesto;) barem jednom u sat vremena…

ja analytics pratim stalno a adsense mozda 1 tjedno

Hm, dosta često nekoliko puta dnevno…
Mislim da je dobro znati navike i ponašanje posjetitelja i iz tog neke analize izvući, analytics je puno važniji po tom pitanju.

par put dnevno… i ne samo adsense nego sve statistike…to mi je najbolji dio cjelog posela…

Ima dodatak za chrome za AdSense zaradu i uz jedan klik možeš vidjeti zaradu, a na vlastitim stranicama vidiš nazive oglasnih jedinica i zaradu po jedinici.

Par puta dnevno adsense, analitiku isto par puta samo preletim…Takođe trudim se da u sred bela dana budem OFF u svakom smislu makar par sati u komadu, bez moba i notifikacija bilo kakvih, puno znači i pomaže… :blush:

Da zaboravih da uz adsense odmah provjerim i google analytics. Volio bih sve to provjeravanje smanjit na jednom dnevno na kraju dana :smiley:

Adsense par puta dnevno a analytics možda jednom tjedno, pošto imam preko 300 domena treba mi skoro jedan sat da preletim sve :smile: