Koliko clanaka ubacite prije dodavanja novog sajta na Adsense

Kao sto i naslov kaze koliko clanaka dodate prije nego podnesete zahtjev za pregled na novom sajtu, i nakon koliko vremena?

Ako kupite novi domen poslozite sajt, ubacite koliko clanak? I nakon koliko im saljete…jel nabijate malo posjete ili odmah po ubacivanju clanaka podnesete zahtjev?

Na prošlom sajtu: imao sam sve ukupno 3 članka + O nama + GDPR bezveze stranicu. Podnio odmah po objavljivanju, dobio 2x odbijenicu da nema dovoljno sadržaja. Samo sam postojeće članke malo nadogradio i dobio AdSense.

Evo jučer, ENG site sa 20 članaka. Star godinu dana, bez da sam na njemu mnogo radio. Nedavno sam dobio Amazon AFF odobrenje, i jučer nakon Adsense prijave (nakon 10 sati od aplikacije) su mi odobrili oglase.

Nema tu nekih pravila. Glavno je da se vidi ozbiljnost na sajtu, da nije plagijat i neki automatizam za ugrabiti AdSense. Tko radi site kvalitetno, i tko ga pokrene za druge i nešto korisno, dobit će AdSense bez većih problema.

2 Likes

Ma ja sam na zadnjem imao 40 clanaka, bez neke posjete i isto odobrili za manje od 48h. Jucer mi odbiju sajt sa 16 clanaka star otprilike godinu. Doduse kratki su clanci, ali nisu kopije.

Pa kontam za novi koliko da stavim, a kad saljes? Jer vidim da na google ono site: pamojsajt.com nije indeksirano sve. Da li je rano za slati?

Pa ako misliš da je do toga samo provuci linkove ručno kroz Search Console.

Ne mogu da se snadjem na novom nikako gdje je ono da se provuce.

1 Like

za vrijeme najjače korone čeko 2 dana, imao 5 objavljeni članaka i po članku je bilo manje od 1k pv…
a o nama i slične stranice uopće nisam imao…

1 Like

Ja radim news sajt i cesto sam mjenjao domene… mada nisam nista od marta. Znaci kad ide nova domena kopiram citav sajt i onda obrisem clanke samo da bi se mogao prijavit na google, i naravno dodam par unikatnih… Nekad je prolazilo sa 15… nekad nije htjelo sa 30 zato sto nema dovoljno sadrzaja :smiley:

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey