Koliko je potrebno pretraživanja za određeni keyword, da bi isti bio isplativ?

Bok,
tražim dobar keyword za stranicu adult tematike, pronasao sam jedan keyword koji je u March 2014 imao oko 6000 pretrazivanja, a niti jedna stranica nema keyword baziran bas na tome pojmu, niti se taj keyword konkretno spominje ni u jednom titlu ni na jednoj stranici… Dakle radi se o frazi od 3 rijeci, i na nekoliko stranica postoji kombinacija dviju rijeci iz te fraze u titlu videa, ali ni jedna stranica od 9 500 000 rezultata pretrazivanja nema u sebi tocno tu frazu.

Sto mislite, je li to dovoljno pretrazivanja da bi se stranica isplatila i donijela kakvu takvu zaradu?

Prvi mi je put da pokrecem stranicu s ciljem zarade od reklama pa zato pitam, imam iskustva u izradi web stranica ali u ovome sam prvi put… Inace za pretrazivanje keyworda sam koristio wordtracker…

Mislim da je 6000 pretrazivanja mjesecno malo za bilo kakvu zaradu, ali opet sacekaj da se javi neko ko ima vise iskustva u tom polju.

Sa tim mozda max 30eura mj mozes zaradit neznam dal i tolko a isplata bi ti bila dok neskupis 70 dolara

nije istina pogotovo jer sajt nikad ne konkurise samo za frazu koja je u titlu i domeni, moze biti i milion pretrazivanja i nikakva konkurencija, mozda ipak ne uspije dobiti nista posjete jer ko ce znati gugl.

ja sa jednom frazom koja ima oko 5000 pretrazivanja i zbog koje je napravljen sajt konkurisem za masu termina i dnevno imam 12000 pregleda.

To sve ovisi. Nekad sa 5000 pretraga mjesecno imas 100 € zarade, a nekad ni 10.

Hm, imam jednu novu dilemu, naime za navedeni keyword na wordtrackeru pise da ima 6000 pretrazivanja, a na google adwords: alat za planiranje kljucnih rijeci pise da taj keyword ima “-” pretrazivanja(crtica znaci da nemaju dovoljno podataka o pretrazivanju tog keyworda, sto pretpostavljam znaci da nije bas trazen)?
Inace, adult rezultati su enabled u oba servisa, nije mi jasno od kud tolika drasticna razlika?

Ne znam sto je wordtracker i nisam ga koristio nikad. Ali znam da mi google keyword planner u kombinaciji sa traffic travisom, nikad nije omanuo.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey