Koliko vrijedi ovaj travel sajt

Moze li neko da procjeni koliko vrijedi ovaj sajt:

Koliko bi mogao da zaradjuje, koliko je ta tema popularna i trazena na netu.

Previse postova ppremalo KWa zakoje rangira. Ovo bih rekao da je sajt za backlinkove.
Dobru metriku ima, to je cinjenica. Ne znam da li su svi tekstovi unikatni, malo mi nije moguce da ima ovoliki broj tekstova, ovu metriku a nema veci broj KWa za koje rangira.


A ovo mozda potvrdjuje moju pretpostavku da je sajt zbog backlinkova
Screenshot_2

1 Like

Ja ga ne bih kupovao, previse prodanih linkova na sajtu od cega je vjerovatno i primarna zarada. Gomila tekstova, nimalo posjete. 100% je u nekom gugl penalu, znaci meni ne vrijedi nista. Nekome ko ce valjat linkove ima vrijednost.

clanci su svi unikatni koliko ja vidim ali posjeta je jako losa, mozda nista ne ulazu u reklame vec samo cista google pretraga.

Koliko je popularno imati sajt sa ovom tematikom?

Zasto bi ulagao u reklame za ovakav tip sajta?

@Jeronimo034 tako ja radim za moj sajt sto je na nasem jeziku. Znaci kopiran clanak objavim na svoju stranicu i boostam 1 do 3 $ a imam IA aktiviran, recimo platim 1$ a zaradim 4-5$

Zato sam mislio jer je ovo na engleski, staviti boost 10-20$ i da se zaradi 40-50$ meni tako super ide na domacem sajtu.

Ma nase trziste i tier 1 su nebo i zemlja. Za 1$ bi ti videlo post 100 ljudi.
Ovde samo domen mozda vredi (nisam gledao linkove pa zato možda), inače sve ostalo je generalno lose.

Ja kad vidim ovakvu metriku na ahrefsu ne moram nista drugo gledati da bi znao da mu je svrha prodaja guest postova.

Jeste mali off ali koliko vrijede linkovi sa ovakvih sajtova tj. koliko vrijedi imati linkove sa ovakvih sajtova, a pretpostavljam da je cijena oko 30ak dolara.

Nije mi jasno ovi sto imaju ovakve sajtove sto ne podignu ljestvicu duzine i kvaliteta clanka i da malo optimizuju te clanke, pa bi svima bilo bolje.

Ja sam poceo kupovati linkove po ovakvim sajtovima jer jebiga najdostupniji su, sad znam da nije to top link pa pokusavam da bar ovo sto gore navedoh, da napravim takav guest post koji ima sansu dovuc sa gugla malo posjete, a valjda samim ti povecati vrijednost linka.

Znaci ova tematika sajta nema buducnost?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey