Komentar dizajna?

Znači sklepao sam jednu stranicu na bloggeru, kasnije ako bude bilo posjeta staviti ću je na wordpress i neku profesionalniju temu, ovo je samo za početak da se vidi zainteresiranost.

Inače, prije nego što pogledate, želio bih samo reći na šta sam ciljao i sve. Budući da je stranica vezana za autobusnog prijevoznika, ciljao sam da bude za publiku iznad 30 godina. Sumnjam da će je gledati previše ljudi od 18 godina. Upravo zbog toga dizajn je malo ozbiljniji, bez previše boja. Uglavnom ciljao sam na tu ajmo reći jednostavnost, a opet da bude moderno. Zanima me vaše mišljenje o svemu…

Evo stranica:
http://testltws.blogspot.com/

S obzirom na publiku sviđa mi se, samo hoću nekakvu povratnu informaciju. Ako pređem mišem na neki element u navigaciji, hoću nekako da znam da mogu kliknuti na njega. Obojati ga, podcrtati, štogod.

Isto vrijedi i za linkove na člancima.

Ostalo mi se sviđa.

1 Like

Ok, potruditi ću se to napraviti :slight_smile:

Nije to sad nešto bajno, krasno ali mi je ok ali zašto odmah ne kreneš raditi dobar dizajn (ne kažem da ovaj nije ok) zašto tek kasnije raditi nešto bolje a ne odmah?

Ovo je odlično s obzirom da si ograničen na blogspotu

Neznam, odlučio sam za početak napraviti na bloggeru, pa ćemo vidjeti dalje…
Hvala na pohvalama :slight_smile:

Kupljena je domena, sada je stranica na www.lukatours.com
Biti će rješeno uskoro tekst i slika još i sve. Znam da su u slideru slike malo razvučene, ali rješiti ću to.

Zanima me sljedeće. Budući da nema baš konkurencije na Googleu, a sajt je na bloggeru. Nema ni jedan post, već će biti stranice. Hoće li biti rangirana na Googleu na prvom mjestu ili treba biti postova?
Ukoliko neće, koji su savjeti da ju rangiram na prvo mjesto?