Komp , problem!

Problem sa kompom . Pokrenem ga , i dodje mi Ovo . I tu stane , ne mice se nikako, blokira mi i mis i tastatura , preko safe moda mogu ulaziti . Nosio sam u servis i nista . Pokusao format , i nista :D:gubise:

pokušao si ponovno instalirati windows?

@ MrCakano

Imao sam jedan sličan problem. Naime, napravio sam format kompa, i instalirao drajvere koje sam skinuo s neta (jer tada nisam bio u mogućnosti instalirat orginalne), i događalo se da mi kad dođe do ovog dijela, da se učitava, učitava, učitava, ali nikad da do kraja učita. I nekad zna proć taj dio, ali jednostavno onda pokaže crnu sliku i miš i to je to.

Pokušavao sam stalno nešto novo, formatirao i radio neke promjene, ali pomaka nije bilo. I onda mi je frend savjetovao da instaliram njegove windowse (moji tada nisu bili orgniral), i da što prije dođem do orginal drajvera. Instalirao sam njegove windowse, orginal drajvere, i komp je radio ko urica.

Eto, možda moj slučaj bude od pomoći, možda ne (tebi ili bilo kome).

Možda je hard disk krepao, ima one bad sektore, tako je meni bilo.

Mislim da ti cd s windozama nije ispravan vrlo vjerojatno i moguće.

Rijesio sam to . Huh ’ jedva nekako .
Eh , sad 2. problem :smiley: . Ne znam da se snadjem u ovom everestu kako da saznam koja mi je graficka , zvucna ,etc kartica . Imali kakva dobra dusa da ima vremena malo da mi to pojasni.

miree_brate_mne@hotmail.com ? HVALA!

[quote=“MrCakano”]Rijesio sam to . Huh ’ jedva nekako .
Eh , sad 2. problem :smiley: . Ne znam da se snadjem u ovom everestu kako da saznam koja mi je graficka , zvucna ,etc kartica . Imali kakva dobra dusa da ima vremena malo da mi to pojasni.[/quote]

jesi riješio?? naime, preporučujem ti:

http://download.softpedia.com/dl/d7dff655c9047188459faa0d37e9b5e3/4bcb039a/100006969/software/system/info/3942.zip

u AIDI32 možeš vidjeti sve što te zanima…od biosa do monitora koji imaš :stuck_out_tongue:

Moj prijatelj je imao isti problem mislio je da mu je do sistema ali obori sistem i nista opet. On je koristio originalno sve ali kad aje promijenio HARD DISK sve mu je opet normalno radilo. Pa ako nisi rijesio popricaj sa nekim ko zna te stvari i vidi za HARD DISK

koliko ja vidim 1. problem je riješio:

Grafička kartica:

  1. Klikni na “Start.”
  2. Zatim na “Run.”
  3. U prozoru koji se otvori napiši “dxdiag” (bez navodnika) i klikni na “OK.”
  4. Otvori se The DirectX Diagnostic Tool. Klikni na “Display”.
  5. Ovdje možeš vidjeti sve informacije o grafičkoj kartici.

Što se zvučne kartice tiče, jel ona integrirana na matičnu ili je posebna?

Što se matične tiče, to možeš saznat na dva načina. Prvi i osnovni je da otvoriš “kantu” i sam pogledaš, a drugi je da pročitaš kad pališ komp i kad dođeš do tkz. “post screena” (klikni) na dnu ili na vrhu ti piše model i proizvodžač. Ima još načina, ali ova dva su najjednostavnija.

A šta je etc kartica ne znam pa ti ne mogu pomoć. Valjda je ovo prije pomoglo. :slight_smile:

Ukucaj u google CPU-Z najbolji program da vidis sta imas na svom racunaru i to tako

Mislim da bi bilo u redu kad neko postavi pitanje za neki problem i ako mu se ponude riješenja ili neki putevi rješenja, da onda kad riješi problem to podjeli s nama da znamo na čemu smo ili da neko drugi ima neku korist od toga

neki od nedavno instaliranih programa ti pravi problem, ukoliko možeš ući preko safe moda i barem pokušati system restore moglo bi pomoći, ali stručno mislim da je problem u HD-u, oni koji su ti prodali računalo znaju za postojeći problem sa Seagate diskovima i ne žele to priznati.
Rastavi, vidi, Seagate: vrati!


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja