Konkurencija među webmajstorima

Znaći moji su spam sajtovi?

Ja kad ih sad gledam nisu spamerski (meni), ali pitanje koliko dugo će ti google gledat na njih nespamerski… prije par dana malo sam radio analizu neku webova s igrama, i vidim da bi tvoji sajtovi u googleu mogli loše proc, linkas sve s svim, nove s novima i sl.

Ovaj komentar napisan je ne kao nekakva ljubomora (jer cim nekog kritiziras na ovom forumu si ljubomoran i sl.) vec kao opaska da pripazis.

Valjda ja znam što je najbolje za SEO za moje sajtove, uostalom rezultati do pokazuju. Ne može google dirati sajtove koje ljudi vole, može ih samo podizati.
Što se tiče linkanja na sve i svašta. Radim ono što je user frendly, znači ljudima olakšavam pronalazak sličnih igara i to može biti smo dobro za google.

Uostalom, tema je etarget i oglašavanje, zanima me zašto su moji sajtovi spam za etarget ako može Nosf odgovorit? ne zanima ne nečije mišljenje o SEOu jer znam što radim.

Ne ne SEO, kakav SEO, sala je isla na racun toga da na npr, igrice-djevojcice moras dobro gledat ak hoces igru nac na game screenu :slight_smile:

Dobro, a jel inace bar to podize CTR dovoljno? Vidim da ne uspjevam na etargetu vise od 0.5% CTR napravit nikako, na adsense je bio daleko veci uvijek.

Nema potrebe za skakanjem, vrijeme ce sve pokazat.

Ispricavam se na offtopicu.

Ulazim s masom sajtova na Hr tržište i ako bi ovakav prosjek koji Etarget daje bio bilo bi to odlično.

[quote=“hrvoje_j”]Nema potrebe za skakanjem, vrijeme ce sve pokazat.
[/quote]

Sretno :wink:

[quote=“Nosf”]Ne ne SEO, kakav SEO, sala je isla na racun toga da na npr, igrice-djevojcice moras dobro gledat ak hoces igru nac na game screenu :slight_smile:

[/quote]

Tvoji su drugačiji?

Kad mi već kradeš ideje i sajtove onda bi mogao biti barem malo realniji pa prvo pogledati ono što ti radiš pa mene optuživati…

Ti si izmislio sajtove sa flash igrama?
Ko što je Al Gore izmislio internet! :bljesak:

Ja sam prvi unio u hrvatsku pojam igre za odrasle. Igrezaodrasle.net je prvi takav sajt u hr.
Doduše, bio je jedan sajt koji je imao tu kategoriju, tu sam dobio ideju neću reći, ali nisu bile popularne tada još kao ni taj pojam. Nakon toga je nastala poplava od 20 sajtova.
O drugim sajtovima neću govoriti, ali činjenica je da nisam aktivan na ovom forumu da nebi postojali ti sajtovi.

Ali nemam ništa protiv krađe ideje, to normalno za internet, tko prvi i najbolji njegovi posjeti, i ja kradem sve od reda. Samo bih volio malo poštovanja više u nekim slučajevima!

[quote=“sime_zd”]Ja sam prvi unio u hrvatsku pojam igre za odrasle. Igrezaodrasle.net je prvi takav sajt u hr.
[/quote]

Hmm. Ovo nije istina. Da je, imao bi .com domenu.

Ne znam tko je kupio .com domenu, ali je istina jer se dobro sjećam da sam ideju dobio od jedne igrice one ženske koja se lupa po guzi, bila ja u kategoriji igre za odrasle i po tome sam dobio ideju za domenu.
Kasnije se taj pojam počeo guglat na veliko i nastalo je puno sajtova. Osim te kategorije nije bio nijedan sajt, igrezaodrasle.net je prvi takav sajt.

Pogledaj sve te sajtove sa tim pojmom pa vidi koji je najstariji, ako ima jedan stariji napiši tu.

Ček malo, znači ti napraviše sajt s nekom tematikom i ako netko poslije tebe napravi sajt iste tematike on ti je automatski ukrao ideju?!?
Znači ja ne smijem sad pokrenuti neki sajt s igrama jer ću automatski biti proglašen kradljivcem ideja?!?

Šime, vidim da si otvorio igre123.com.hr - mislim da je jasno svima tko je tu prvi i tko je to brandirao.

Ako se dobro sjećam, igre za odrasle je prije 2 godine bio pojam koji je imao preko 50k pretraga na mjesec na domaćem guglu.

Toliko od mene… sorry za spam…

[quote=“iggysick”]Ček malo, znači ti napraviše sajt s nekom tematikom i ako netko poslije tebe napravi sajt iste tematike on ti je automatski ukrao ideju?!?
Znači ja ne smijem sad pokrenuti neki sajt s igrama jer ću automatski biti proglašen kradljivcem ideja?!?[/quote]

Ne, ljepo pročitaj što sam gore napisao i ne pravi me budalom. Ja kradem sve od reda, pa što. ( ne kradem nego radim konkurenciju i pokušavam pridobiti posjete) Al neka mi ne govori da sam ja spam a on nije jer je veći od mene i profitira na moji idejama.

[quote=“hrvoje_j”]Šime, vidim da si otvorio igre123.com.hr - mislim da je jasno svima tko je tu prvi i tko je to brandirao.

Ako se dobro sjećam, igre za odrasle je prije 2 godine bio pojam koji je imao preko 50k pretraga na mjesec na domaćem guglu.

Toliko od mene… sorry za spam…[/quote]

Na tebe se ne obazirem više, sječam se tvojih postova od prije godine dana na ovom forumu.

Com domena je regana mjesec dana prije net.

Ali dobro nije bitno ko je šta mazno i kome, sve se krade to je normalno.

Kvaliteta i izvedba su bitni.

Nit je google bio prva tražilica, nit je facebook bio prvi social network

Ne kužim, jesu to tvoje ideje ili si ih ukrao?

Šime nemoj se uzrujavat, može ti pozlit, nedaj Bože.

Moji postovi od prošle godine su još uvijek tu, ko hoće neg čita, tvoj problem ako su oni nerealni za tebe.

Ja sam samo upozorio da ti nešto ne možeš uzet i reć da je to tvoje, svatko moze napravit nove “Igrice za djevojcice” i preteći te, bez da mu imaš pravo govoriti da ti je ukrao ideju, ili sajt ili već nešto…

Premješteno iz etrget topica.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja