Korisnička Zona - Knjiga

Pozdrav, pravim stranicu s vicevima, parodijama, online chatom i sl. pa bih omogućio svojim korisnicima da dodaju sadržaj. Ne znam dali je ideja dovoljno dobra i hoće li stranica uspjeti ali mislim da ima mogućnosti iako ima dosta stranica s vicevima. Meni treba skripta s kojom korisnici dodaju sadržaj a on se sprema u mapu koju odabere. Odnosno, napiše neki vic i taj se vic objavi u nekadomena.com/vicevi/naslov-vica. Znači, sprema se u određenu mapu. Već sam tražio slično ali sam dobio link na vBulletin a meni ne treba forum. Znači, ako netko ima gotovu skriptu ili link gdje se to može besplatno skinuti. Napravio sam si login/register forumu ali nemam ništa slično ovome, zapravo, imam ali ne kako ja trebam. Imam napravljeno za dodavanje članaka ali se oni objavljuju na jednu stranicu i za svaki članak nema posebno link. Znači, sve se objavljuje na npr. index.php ali nema posebnog linka. Uz sve to, nema izvedeno za login/register, odnosno, članak se dodaje kako tko hoće bez registracije! Ako ima netko voljan pomoći ja ga molim da pomogne jer mi ne pada na pamet kako da to sam izvedem! Usput, ne treba mi wordpress i buddypress, hoću ovako ako može, ako ne, morati ću probati sam izvesti a neću uspjeti i ode ideja. Znam da nitko neće besplatno napraviti ali ja ne mogu platiti, bar dok mi stranica ne krene a i to je uputno (i rizik posla :D). Tako, ako stranicu napravim s ovim ili bez ovoga, sigurno navodim ovaj forum i “prijatelje stranice” jer sam ovdje dosta naučio! :mala:

.....................................................

Pa ako ne može wordpress i buddypress uzmi Joomlu:)

ma nije problem u cmc programima nego ja ne mogu izvesti da se stvara ovaj link. Nikako da to povežem s buddypressom

Pozdrav, eto nisam uspio bez buddypressa pa me zanima kako da korisnici pišu članke ali ne onaj klasični wordpress članak nego da bude drugačije za njih!! Znači, oni imaju opciju da dodaju članke ali njima to otvori na stranici pa kada napišu, automatski ih prebaci na taj članak, članak se objavljuje na index stranici kategorije koja je odabrana. Korisnik koji je objavio članak ima opciju da ga izmjeni u roku par minuta, ako postoji s omogučenim citatom! Hvala

?????????

[quote=“APazinjan”]Za sve kojima treba skripta:


[/quote]

Pogledaj ovaj link ^ koji je kolega postavio u nekoj drugoj temi. Kupi skriptu i imat ćeš svoj sajt. Kako učiš postepeno ga nadogradi.

Direktan link na demo skripte :
http://freetotry.me/megusta/


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja