Korona popust za guest postove i sheranje na TNT portalu!

Zamolio bih vas, da mi posaljete kontakt

1 Like

Poslano! Hvala. I hvala svim clanovima za dosadasnje narudzbe. Akcija je u toku :rocket::rocket:

Evo još jedna usluga na popustu! Video produkcija sa odličnim spikerima, mi vam sredimo i coppy za radnju. https://www.youtube.com/watch?v=S9w9usP24Dg

Prepustite produkciju video prezentacija, profi ekipi koja radi na TV. Produciramo muzicks spotove, reklame, emisije, promo prezentaicje. Cijene na upit!

Btw. Jos uvijek traje akcija guest postova: 1 post = 30e / 2 posta = 50e
*Napomena, vaše je da nam date link, mi odradimo tekst. Objavimo na portalu i sherujemo na sva zvona!

Možeš se javit? Ne mogu nikako da ti pošaljem poruku

1 Like

Naravno. Poslan pp. Pa ae dogovorimo :slight_smile:

1 Like

Hvala svim kolegama sto su narucili gurst postove, dok ih novinari pripremaju, objave i sheruju proci ce par dana :smiley: Ako zelite subotu i nedjelju, pistie odmah :smiley: Sretno!

PS. Takodzer, imamo radio stanic ei televizije: check na tntgroup.ba Fullservice usluge medija i medijskih objava i sada za 75% jeftinije, dok ne crknemo svi od voe krize :smiley:

1 Like

Sto onda iplicira da je 3 linka/posta 65$? :smiley:

1 Like

Moze i 60 :rofl: proce i iva korona hahah

Evo primjer objave. Od klijenta dobili samo link!
Alo vam treba guest post. Sad je vrijeme da se javite.

Onda pravimo posao, javljam ti se u ponedeljak.

1 Like

zemo ima li za zemu dodatni popust ?
ps. ako znaš programirati trebo bih neku stranicu sličnu ispovesti.com da uvedem na već postojeću stranicu…

1 Like

Ekipa. Radimo! Ispucali smo sa danas dosadasnje. I molim da imate na umu da je ovo samo za clanove foruma. Jer imali smo neke upite direktne po ovim cijenama. Valjda se siri rijec. Dakle sa adminom je dogovreno samo za clanove foruma

Ekipa. Danas smo odlucili da privremeno omogucimi i bannere. Mjesec dana 90e. Imamo 9 pozicija. Za guest postove cijena 30e ili 25e ako uzmete dva.

ajd posalji pp zainteresiran sam za guest postove…

1 Like

Poslano:) hvala na interesu

Pozdrav mozda bih narucio guest post, mozes li postaviti google analitiku `za poslednjih 7 dana hvala.

1 Like

Naravno. Postavim u nastavku print screen a kasnije i potpunu… Iako, ako ste patili temu, imali smo napad prije cca 10 dana tak da nam je analitika poludjela. Danas je tek vidljiv oporavak. Dignem mjesec. 7 dana i danas do sada. Da vidite razlliku. Naime kupili smo “more” plugina za 30e tak da smo platili skupo tu nasu avanturu :joy: (balkanci). Inace, moz DA je 38.

1 Like

Btw. “japanese keyword hack” ne bi dušmanu pozelio :sweat_smile:
Jos cistimo. Goole mnogo brzo dopusti da te s**bu a mnogo sporo radi izmjene :joy: ali par kartona red bulla i na dobro smo putu. Bouncerate 2.8% brzina sajta u nastavku. Moz da 38 trenutno. Za sajt na kome ozbiljno radimo tek mjesec ipo. Nije lose. I da, ne kupujte sa sumnjivih sajtova. Nas je unistio bezvezni plugin easy share koji se cinio da je sve ok i licenciran.

Ekipa. Danas smo odlucili da privremeno omogucimi i bannere. Mjesec dana 90e. Imamo 9 pozicija. Za guest postove cijena 30e ili 25e ako uzmete dva.

tntportal.ba / da 38

Rezervisani su guest ostovi narendih 5 dana. Idemo maks jedan dnevno. Ako vam trebaju banneri javite se, pored toga radimo video i audio produkciju ak vam je zanimljivo :smiley:

Evo primjera (lijeni smo da dignemo više na net):




1 Like