Krađa Instagram profila?

Ukraden mi je Instagram profil, koji je zapravo personalni profil jednog modela iz Italije. Naime, ja sam joj vodio profil i sve vezano uz nju, a izgleda da je netko probio šifru od 14 znakova, koja nije nimalo povezana, što mi je jako nevjerojatno? :open_mouth:
Možda je ona nekome dala šifru slučajno ili joj je ta ista šifra za neku drugu stvar, pa je ta osoba koja ju je dobila pokušala i na Insta i uspjela.
Uglavnom ono što me zanima je sljedeće, mogu li ja ikako taj profil vratiti?

Profil ima 55k followersa i nevjerojatnu aktivnost, te je donosio zaradu od cca 220$ samo s promoviranjem nekih proizvoda i slično, a uz to njoj je bio kontakt za razne angažmane i slično, te i glavni izvor prihoda.

Zanima me mogu li što učiniti ili je profil izgubljen? Ne mogu ni naći ga više jer je osoba vjerojatno promijenila i username profila.

hakiraj instgram :slight_smile: salim se…
Htio sam samo rec da je nemoguce daje netko bas taj profil maznuo mora daje lozinka negdje provirila.
Javi instgramu…

Mozes vratiti preko mejla koji je koriscen pri pravljenju profila ali moras kontaktirati instagram support zvati ih na telefon…

Ovo sto rekose @slavko i @Makica

Sve ovo ovde sto si opisao - instagram support-u.
Sve podatke sklopite model i ti prije sastavljanja pisma sa svim relevantnim podacima kao sto su prvi mejl pri registraciji, otprilike neki datum promjene sifre, brisanja neke fotke ili slicno i ostale karakteristicne stvari koje moze da zna samo neko ko je registrov’o profil.
Ako ne znas sta bi im dostavio od kako sam ih nazvao karakteristicnih podataka naloga, napisi im samu mejl adresu pomocu koje je kreiran instagram nalog. Razmijenicete vise mejlova dok oni vas ne identifikuju. Nema ni jednog razloga da ne izadju u susret i rijese problem.

ti si kriv sto si koristio profil bez znanja vlasnika i unosio podatke u neke botove i programe. da znas samo kakvu si stetu curi napravio slike od zadnjih godinu dana su joj pobrisane!
lijepo ti je receno da ne koristis profil i da nam ne trebaju te tvoje usluge jer nisi u stanju 50 followera podignuti pravih, a ti si izgleda nastavio da koristis profil od Maja mjeseca ove godine… cura je nekako uspjela vratiti profil a takvi balavci kao ti zasluzuju samo da im se ruke i noge polome nista vise

A sto je tacno quote-ovan moj post?

p.s. Za posljednju recenicu treba moderatori da se pobrinu.

O cemu se radi?

druze iskuliraj niko tebe ne spominje, moj odgovor je upucen d1namicu a kazem da je kriv samo zato sto je koristio profil bez dozvole i ovo sve sto je tim izazvao nemas pojma kakvu je stetu napravilo curi koja je vlasnik profila koji je hakovan jer su pobrisane slike, a ovde otvara post kako i jel mogu da vratim password. svu srecu cura je vratila barem profil. i preporucio bi ljudima da ne koriste njegove usluge koje je ovde reklamirao za vodjenje i odrzavanje instagram profila prvo sto ne funkcionise a drugo sto mozete imati ovakve probleme kradja profila itd

1 Like

znaci i d1namic prevarant

Čekaj, o čemu ti pričaš i tko si ti da mi upućuješ ove riječi? Molim te ako mi imaš nešto reći javi se u inbox, a ove postove nejasne ne piši tu.

BTW. profil je vraćen i sve je sređeno. :slight_smile:

Za posljednju rečenicu ću se i ja pobrinuti s obzirom na to da ovakvo vrijeđanje već polako prelazi u prijetnje, a to je na internetu kažnjivo djelo, očito oddball je danas zamijenio neke tablete.

radi se o tom da sam isprobao njegovu uslugu koju je oglasavao na wm vodjenja profila i izgradnje novih followera i trebao mi je VA u Maj mjesecu i nakon sto sam kroz nekoliko dana vidio da to ne radi rekao mu da zaustavi sve i ne koristi profil… ali izgleda da je koristio profil moje prijateljice i klijenta koji je samnom dvije godine, da bi danas taj profil bio hakovan i pobrisane slike od zadnjih godinu dana, ali uspjeli smo vratiti profil putem FB, nazalost slike ne mogu…

Čekaj, kao prvo čemu onda vrijeđanje mene?
Kao drugo, ako si toliko lud da ne mijenjaš lozinku nakon što daješ nekom svaka čast.
Kao treće zbog čega ti mene vrijeđaš i kako možeš tvrdit da ja taj profil koristim i dalje?
Kao četvrto, jesi li zamijenio jutros tablete koje piješ?
Kao peto, moje usluge su bile dobre i donosile su joj preko 100 followera dnevno.

pa nisi sigurno zasluzio pohvalu za ovo sto si uradio! javio sam ti se bio i platio za uslugu da isprobam i rekao sam ti odma nakon 2-3 dana da zaustavis sve jer nam se ne svidja, a ti se zajebavas i ne pricaj sad neke gluposti. nisi ti nikakve followere donosio na bilo koji nacin, a neko iz HR je koristio profil samo si ti password imao, ja sam njoj savjetovao da promjeni ali to sto nije uradila odma ili zaboravila kako god ti nisi smio ulaziti u profil i raditi bilo sta nakon sto sam ti rekao da nam ne treba dalje tvoja usluga. i necu se stobom raspravljati dobro samo da je vracen profil

Zamolio bih moderatore da obrišu ovu temu. Postovi od oddball okrivljuju me i govore o tome kako ne znam obavljati svoj posao, te na taj način narušavaju moj ugled kod novih korisnika koji još nisu surađivali samnom. Do sada na forumu sam obavio nebrojne suradnje najviše što se tiče Facebook marketinga, te za to dobivao samo pohvale. Hvala unaprijed. :slight_smile:

Oddball kaze da ste prije 3 mjeseca prekinuli suradnju, a ti kazes da si vodio profil, netko ocito laze.

Očito je počeo mješati tablete, pa misli da se ovaj post odnosi na taj profil njegov. Njegov profil nisam koristio od kad je prekinuta suradnja, a između ostalog on od tada očito nije promijenio šifru pa krivi mene…