Kršenje pravila

Dobio sam od Googlea poruku na AdSense:

[quote=""]Poštovani,

ovo je e-poruka upozorenja kojom vas želimo obavijestiti da trebate poduzeti određenu radnju kako biste uskladili svoj AdSense račun s programskim pravilima usluge AdSense. Dodatne smo pojedinosti naveli u nastavku, uz radnje koje trebate vi provesti.

Obuhvaćena web-lokacija:igrice24.net

Primjer stranice na kojoj se dogodilo kršenje pravila:
http://www.igrice24.net/akcijske/himalaya-monster

Potrebna radnja: primijenite promjene na web-lokaciju u roku od 72 sata.

Trenutačan status računa: aktivan

Objašnjenje kršenja pravila

Izdavači ne smiju postavljati oglasni kôd, okvire za pretraživanje ili rezultate pretraživanja uz sadržaj koji krši programska pravila usluge AdSense. To uključuje bilo koji neprimjereni sadržaj koji bi se mogao dinamički dijeliti putem chatova uživo, izravnih poruka ili komentara s automatskim osvježavanjem.

Način rješavanja problema

Ako ste primili obavijest koja se odnosi na sadržaj stranice, uklonite sadržaj sa svoje web-lokacije ili uklonite oglase sa stranica koje krše pravila. Ako ste primili obavijest koja se odnosi na način implementacije oglasa na web-lokaciju, izvršite potrebne promjene implementacije. Automatski ćemo ponovno pregledati web-lokaciju nakon 72 sata. Ne morate nas kontaktirati kada primijenite promjene. Ako promjene ne primijenite u zatraženom vremenskom roku, posluživanje oglasa na obuhvaćenim web-lokacijama bit će onemogućeno.

Osim toga, imajte na umu da je gore navedeni URL samo primjer i kako je moguće da su ista kršenja pravila prisutna na ostalim stranicama ove web-lokacije ili na vašim drugim web-lokacijama. Da biste smanjili vjerojatnost primanja budućih upozorenja, predlažemo vam da provjerite usklađenost svih svojih web-lokacija. Više informacija o našim obavijestima s upozorenjima o pravilima potražite u našem centru za pomoć:
https://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=hr&answer=1378153&ctx=topic
.
Unaprijed vam zahvaljujemo na suradnji S poštovanjem, tim za Google AdSense[/quote]

Malo sam gledao i nije mi baš jasno u čemu je točno problem. Zna li netko od Vas što im ovdje smeta? :ehm:

chat.

baš to, miči chat što prije…

Hmm ok… a zašto im je to problem? :smiley: Ne kužim…

Zato što možeš poticati ljude na chat-u da ti klikaju, a oni nemaju uvid u tome…to sam pročitao na nekom stranom forumu. I zato se nisam usudio postavit oglase pa sam ih svejedno postavio jer vidim da ih svi imaju i sad ću opet maknuti :zub:

Da, i ja sam vidio na puno stranica igrice + chat pa nisam ni pomišljao da bi to mogao bit problem… al eto sad je uklonjeno :smiley:

Evo opet sam dobio isto upozorenje od Google-a (gore u 1. postu je cijeli tekst), ovaj put piše
Primjer URL-a: Borbe vitezova - Igrice24.net - besplatne online igrice

Chat sam maknuo, zna li netko u čemu je sad problem? :hmmmmmm:

[quote=""]CHATTER.com.hr | Chatter | Chat[/quote] u footeru, bar mislim

Hmmm, pa zašto bi link na stranicu bio problem? :mda:

I kad smo već kod toga, kako onda uopće chat.hr funkcionira? Baš me zanima jel steelmaiden imao ikakvih problema u vezi toga jer i tamo ima google oglasa… Steelmaiden ako pročitaš ovaj post, javi.

Isto tako vi ostali koji imate stranice s igricama, javite jel imate sličnih problema jer ja stvarno ne kužim u čemu je problem, ne mogu vjerovati da je zbog onog linka u footeru.

Nitko?

Mislim da ti uskoro slijedi Ban! 99% - postotni!

Obrazloženje,
Moj adsense account je suspendiran nakon nekolicine tih poruka. Nakon tih poruka pokušao sam uskladiti oglase na stranicam prema njihovim zahtjevima, ali očito bezuspješno. Na dan kada sam trebao dobiti MTCN code za podizanje 1700 EUR-a sa računa uslijedio je
hladan tuš, odnosno suspendirani account !!! Te novce nikad nisam vidio, tako da, ne želim te strašiti ali to je moja realnost. Pozdrav!

Ja kad sam dobio poruku da moja funny stranica sadrzi neke psovke (rijec Penis je problem). Odma sam ugasio adsense na toj stranici i slicnim stranicama i stavio druge oglase.

Moglo bi biti ovo:

"Top reasons for account closure

Not allowed:
Sites that drive traffic to online gambling sites, such as through organic links."

Igre preuzete sa onlineindiangames. U igricama imaš link za onlineindiangames koji ima casino igrice.

Moguće da je to razlog.

Netačno.

Zasto netacno? Mislim stvarno sis e potrudio covjeku pomoc.

Ja isto mislim da mu slijedi ban ako ne sredi situaciju, a nece je srediti buduci nezna u cemu je problem…

Ukoliko ispravi ne slijedi ban. Ovaj lik je rekao da samo što je primio mail dobit će 99% ban.

Ima i ovaj pasus:
Ako promjene ne primijenite u zatraženom vremenskom roku, posluživanje oglasa na obuhvaćenim web-lokacijama bit će onemogućeno.

Ako je onemogučena web lokacija isto i ban acc-a…

Slažem se s Militom, ban se dobije najčešće zbog nekih drugih stvari koje se ne može baš usporediti s ovim. Imam još dosta stranica s kojima nemam nikakve probleme oko adsense-a i sumnjam da bi mi zbog nekakve gluposti zatvorili cijeli račun. Ovako bi samo blokirali stranicu, ali kako mi se neda komplicirati s tim maknuo sam adsense s te stranice pa ću staviti neke druge oglase dok se malo više informiram o alternativama.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact