Kupnja stvari iz Kine

Evo danas taman mi je došao Sat Sewor iz UK skladišta koji sam platio 18,99$ (it Kine je još jeftiniji 14,99$, ali se dulje čeka) i jednostavno moram napisati da sam oduševljen sa satom. Sat je automatski (nema bateriju već se pokreće nošenjem). Jednostavno više ne vidim smisao kupovanja stvari iz dućana (osim poznatih marki robe, što uvijek volim imati), ali recimo mobiteli, satovi (naravno patim za poznatim markama, ali nemam toliko novaca), nakit općenito se definitivno isplati kupovati na internetu.

Evo link ka satu (Sewor sat), te stvarno moram reći da sam iznenađen s kvalitetom i tako niskom cijenom sata, kakva su vaša iskustva s kupovanjem? Kupujete li još uvijek po dućanima ili većinu na internetu? :slight_smile:

affilate link? -.-------

Stavljam affilliate link svugdje, jednostavnije mi je generirati link preko banggooda gdje mi izbaci affilliate (jer puno brže stranica radi), nego tražiti proizvod na njihovoj stranici (sporo mi se očitava stranica dosta) i onda kopirati link i postaviti ovdje.
Mislim između ostalog nevidim problem što sam stavio affilliate, nigdje nije zabranjeno, a ovo je birtija. Affilliate link nije ovdje zbog zarade, jer između ostalog na ovako malu cifru ni ne dobivam gotovo nista…

Cim napises posten review affiliate link nebi trebao biti problem. Ja isto kupujem dosta iz kine, kablove, miseve, naocale, zarulje i tako dalje.

Ja sam planirao uzeti ovaj sat:

Vidim ima puno pozitivnih komentara i jako mi se sviđa, ali razmislit ću još.

Intersuje me kakva je situacija sa kupovinom te robe u BiH, npr placa li se carina na te satove, mobitele (nove). ja sam jednom dobio telefon iz njemack preko poste, morao sam platiti masnu carinu jer su okarakterisali kao luxuz. hvala unaprijed na odgovorima

Meni je sljedeći na repertoaru vjerojatno ovaj: http://www.banggood.com/JARAGAR-Automatic-Mechanical-Luxury-Flywheel-Men-Wrist-Watch-p-919539.html

Moram reći da je jedina negativna strana ovog Sewora koji sam kupio da nema izgleda spremište neko za bateriju, te preko noći sat stane i ujutro se mora opet nariktati, a krene čim se pomakne.

Nažalost plaća se carina u BiH,nešto prođe a zakonski bise moralo sve ocarinit što prelazi 50 KM vrijednosti.

Kakva je veličina sata, jel možeš usporediti s nečim? Carinu prošlo bez problema?

Naravno da je prošlo, sat nije replika. Velik je stvarno, ali ja volim velike satove. 5cm promjer…

Hvala na odgovoru, vjerujem da ću ga kupiti. :slight_smile: