Kupovanje ispita (faks)

Svako ■■■■■ koje ima viška 1000E ima fakultet, i zamisli nije ga stit diplomu pokazati.Nisu to one diplome koje se dobiju za večerom, nego to su one uredne gdje treba 4 godine zulati da te svit vidi na fakultetu ali i to im teško.
Znam kakvo je stanje u HR sve se malo utiša kada privedu nekoga profesora,par dana posle sve po starome.
U zanje vijeme masa studenate se odlučuje studirati u Mostaru:

  1. Nema državne mature
  2. Jeftiniji ispiti
  3. Veći ciganluk

Poznajem par osoba koji su kupili arhitekturu i nakon 10 otkaza zaposle se u školi gdje momke i cure jeb… u zdrav razum.

Najveća kritična točka toga je medicina koja se pa ja bi rekao još prije 5 godina nije mogla kupovati što mi je bilo i normalno.Zamislite kolko treba nekome genekologu na nauči rađat dicu.

Pa, prijavljujte državnim odvjetništvima opće spoznaje, te konkretne sumnje. I red je da napokon odljepimo taj mentalitet gdje su lopine i čaruge narodni junaci, a mi nismo cinkaroši.

Ja se sjećam jednog razgovora s običnim čovjekom, obitelj, djeca, iz Slavonije koji mi je prepričavao svoj šok i sablazan nad nekim drogerašem i sitnim lopovom koji je propjevao i procinkario kada su stigli istražitelji iz Zagreba. Da kako ga nije stid.

Uopće, kada bubneš u takav vodeni zid jednog svjetonazora pitaš se da li čovjek koji ti to priča zapravo trtari jer i sam ima tko zna što skriveno ispod žita, pa se sada čudi što pošten čovjek više nije siguran niti kad krade, ili stvarno razgovaraš s odraslom osobom koja živi u nekom adolescentom svijetu romantičnog bunta, ili što?