Kupovina na codecanyone

Pozdrav svima kada kupjete neku stvar na codecanyone koji nacin birate za placanje i koja je razlika izmedu ova 2 vidim kada ide direkt preko paypala je 2 dolara vise

Prepaid ti je kao i bonovi za mobitel, staviš novac na račun i onda kupuješ dok ne potrošiš, ova druga metoda ti skida direktno s kartice preko ili PayPala

1 Like

Za ovo prepaid to platim preko paypala ima ona tarifa 20 dolara i 20 dolara stigne na codecanyone

@mestro67 koji ti nacin koristis

Ne koristim, tj. koristio sam samo jednom za kupovinu videa a za plaćanje nemam pojma kako je išlo, mislim da sam preko prepaida išao.

Kada kupuješ jedan po jedan proizvod direktno sa paypal opcijom ti dodatno uzme love, pa se to isplati kad kupuješ samo jednom.

Ako misliš stalno nešto kupovati si položi 20 dolara, pa možeš trošiti bez te neke naknade. Ja osobno položim novce u Prepaid credit da me jeftinije ispadne na više kupovina.

Prepaid je definitino bolja opcija stavis novce pa kad zatreba kupis

Kada se kupi neki proizvod jel ti fajlovi stizu na mail il negdje u korisnickom sucelju

Fileovi koje kupiš ti se nalaze u korisničkom sučelju pod Downloads i možeš skinuti kad želiš ono što kupiš. Kad kupiš file, samo dobiješ potvrdu na mail.

Da dodam: poželjno je odmah skinuti i čuvati kopiju negde na sigurnom, jer se ponekad desi da prodavac ukloni item i više ga nije moguće skinuti.

1 Like

Hvala vam :D…

Ako si kupio predmet a nisi ga preuzeo, možeš dobiti povrat novca u potpunosti.