Kupujem crypto domene odnosno blockchain domene

Ako netko prodaje crypto domene, molim da mi pošalje ponudu privatnom porukom.

Pod “crypto domene” mislim na domene na blockchainu. Znači ne tražim BitcoinOvoOno.com i slično nego isključivo blockchain domene. To nije nešto tipa BlockchainOvoOno.com nego će oni koji ih imaju znati na što mislim :slight_smile:

U ponudi obavezno napišite ime domene i cijenu (oboje).

Unaprijed se ispričavam ako nekome ne odgovorim, ali odgovarat ću samo na ponude koje su mi zanimljive. Jako sam izbirljiv i znam točno što želim pa neću kupiti bilo koju crypto domenu. Konretnije što točno tražim nemojte pitati jer postoji razlog zašto nisam napisao :slight_smile: Ako u Vašoj ponudi vidim nešto interesantno, odgovorit ću.
Domene naravno moraju biti na Vašem walletu i prije bilo kakve transakcije ću tražiti da sa nekom simboličnom transakcijom dokažete da imate kontrolu nad tim walletom.

Ispričavam se na ovakvom oglasu, ali na ovom forumu smo vidjeli svašta i svakakve :slight_smile:

Zanimljivo mi je više tipova crypto domena pa slobodno pošaljite sve što spada pod “blockchain domene” i što želite prodati.

Budget ovisi naravno o domeni. Znam kako se kreću cijene i nisam najbolji kupac ako ne želite prodati ispod uobilčajene cijene :slight_smile: Neke sam spreman platiti samo $5 + trošak transakcije, a neke mogu platiti i par tisuća dolara, sve ovisi o domeni. Razumijem se u domene pa ako netko računa uvaliti mi MyCoolCryptoDomain.ext ne mora niti pokušavati :slight_smile:

Eto, čisto da probam ovdje s oglasom :slight_smile:

5 Likeova

Imam ja domenu crypto-forum.xyz

Mislim da kolega nije mislio na takvu domenu

1 Like

Ma ja sam ponudio, mozda zatreba nekome :slight_smile:

Može lock oglasa.

Ova je tema automatski zatvorena 365 dana nakon zadnjeg odgovora. Novi odgovori više nisu dopušteni.