Kupujem Facebook stranicu

Kupujem Facebook stranicu. Što se nudi?

Heh mislim da se nudi lock teme i privremeni ban…probaj privatno sa nekim…ne ovako javno :wink: i sretno u kupovini u svakom slucaju

ja prodajem neke veće stranice ako uopće smijem spomenuti…

Pa zašto ne bi kupovao ? To diže posjećenost ovom forumu.

Na ovom forumu je navodno zabranjeno kupovanje i prodavanje fb stranica :slight_smile:

Al sa ovakom aktivnošću admina moš kurban lagano prodavat’ njih nema :smiley:

Nije zabranjeno prodavanje FB stranica, nego striktno krsi FB TOS, a time i pravila foruma, kao ilegalna radnja poput mnogih drugih. I to ne diže posjećenost foruma, nego od njega stvara cirkus i seoski vašar.

my $0.02

Poput bodybuilding foruma na kojima je zabranjena riječ Steroid pa moraju koristit “celltech”, “juice” i slično možemo i mi stavit zamjensku riječ da ne kršimo “TOS”. Ako na forum.hr imaju temu več par godina i nema problema, nema mi smisla da na web master forumu nema takvo nešto…na kraju blackhatforum i slični seo/im forumi imaju takve sekcije i threadove.

Onda tko hoče “milkit” svoju FB stranicu? :slight_smile:

TRID vrijedan postovanja, apsolutno se slazem s tobom. Cisti je bullshit zabraniti “trejd” stranica i svega onog sto se svaki od nas vebmastera susrece u svakodnevnom radu. Dakle, potpisujem svaku rijec.

Sve ti je već objašnjeno, kupoprodaja Facebook stranica/likeova/grupa itd. zabranjena je od strane Facebooka, a posljedično i na ovom forumu.

Tema je sada zatvorena. Novi odgovori više nisu mogući.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey