Kupujem: Web stranice s posjetom i unikatnim sadržajem

Znači ubacio sam se u tuđu temu i dobio neke ponude na pm (jedna kupovina je blizu realizacije, za jednu još pregovaram), ne, nisam bezveze pisao, stvarno kupujem. Već neko vrijeme tražim i htio bih kupit jednu ili više stranica. Ne, ne plaćam puno, već vas mogu riješit stranica koje vam donose premala ili nikakva primanja.

Bitno je da stranica:

  • ima nekakvu posjetu
  • sadržaj stranice unikatan
  • zarada je faktor koji može odredit cijenu, ali ne nužno

Oni koji prodaju neka mi pošalju (slike poželjne):

  • URL strannice
  • Prosječan broj posjeta zadnja tri mjeseca (izvor posjeta)
  • Prosječna mjesečna zarada u zadnja tri mjeseca (izvor zarade)
  • Cijena

Ako me zainteresira vaša ponuda nastavljamo pregovore, ako ne, odmah ću napisat da mi nije interesantno.

Molio bih da ova tema ne postane još jedna rasprava o cijenama. Ako je moguće neka ju moderator zaključa odmah da kasnije ne bi bilo kasno.

PS: Prednost stranice na EN, no mogu i domaće.

EDIT: Samo link stranice nije dovoljan i neću ni odgovarat ako mi pošaljete samo link.

Da vas ne zbunjuje ovo bumpanje teme, zamolio sam Steel-a da mi digne temu (otvori ju, da mogu pisat) jer sam zainteresiran za kupnju nekog sajta (ili više njih). Kupujem svašta, budžet nemam neki ograničen, ali svakako mi ne šaljite nešto što treba platiti X tisuća eura ili više. Općenito sam se ograničio po pitanju plaćanja jednog sajta (rizik je to), osim ako se radi o posebnoj prilici gdje mogu uvjerit ljude (suradnike) da se isplati uložit sa mnom (ne ulažem samm osim u manje sajtove!). Također, ne šaljite mi sajtove koji nemaju ni zarade ni posjete. Moraju imat barem jedno od toga, i o tome ovisi koliko ću ponuditi za sajt. Ako nema ni jedno, ne nudim ništa.

PS Također, ako ste samo jedan od onih koji se jedno dogovara, pa sutra druga priča drugo i više ne zna odgovoriti na poruku - nemojte se javljati! Nažalost, toga na ovom forumu ima previše (u zadnje vrijeme),

PS2: Jamčim maksimalnu diskreciju bez obzira šta sam odlučio, kupiti sajt ili ne. Vjerujte mi da sam dobio svakakve ponude, raspravljao o XX (vjerojatno i XXX) sajtova ili poslova, ali nikada nikoga nisam “izdao”, niti sam iskoristio njegov propust (iako sam našao i takve). Hoću reć da su mi mnogi “odavali” svoje (velike) projekte s ovog foruma i da sam samo dobronamjerno davao savjete, te nikada nisam pokušao sabotirati niti iznevjeriti njihovo povjerenje. Toliko od mene.

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey